Cele mai așteptate seriale de pe Netflix în 2021

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriFilme, seriale
Ultima actualizareMarti 12 ianuarie 2021
Vizualizari723

Voteaza & Distribuie

Descriere

2021 va fi un an aglomerat pe Netflix, unde sunt așteptate noi sezoane din seriale care au scris istorie, dar și noi producții.

Iată care sunt cele mai așteptate seriale de pe Netflix

1. La Casa de Papel, sezonul 5: Va fi ultimul sezon al acestui serial fenomen, astfel că interesul este mai mult decât ridicat. Filmările pentru ultimul sezon La Casa de Papel au început în Danemarca, Portugalia și Spania, dar o dată de lansare nu a fost încă anunțată. Presa de specialitate anticipează că La Casa de Papel ar urma să apară undeva în luna octombrie. De asemenea, echipa de producția a anunțat și faptul că din distribuție vor face parte și doi actori noi, Miguel Angel Silvestere și Patrick Criado. Tokyo, El Profesor, Lisboa, Berlin, Rio, Denver, Stockholm, Arturo, Helsinki, Bogota, Marseille și Manila au fost confirmați și ei.

2. Narcos: Mexico, sezonul 3: Popularitatea Narcos este în continuă creștere, iar Netflix a anunțat încă din octombrie 2020 un nou sezon. Fanii așteaptă cu mare interes noi episoade, având în vedere că Felix Gallardo iese din peisaj și toată lumea se întreabă cine va fi noul baron al traficanților. Netflix nu a anunțat încă data lansării, dar cel mai probabil aceasta va fi în partea a doua a anului. În orice caz, Narcos este unul dintre cele mai succes titluri din istoria Netflix. Înainte ca acțiunea să ajungă în Mexic prin acest spin-off, primele trei sezoane au avut un succes uriaș, fiind axate pe povestea traficanților din Columbia. Popularitatea lor a fost atât de mare încât multe branduri de modă au început să creeze colecții inspirate din felul în care se îmbrăcau personajele. De asemenea, a determinat compania NetEnt să lanseze jocul Narcos în 2019, printre simbolurile căruia se află agenții Steve Murphy și Javier Pena, dar și un membru de cartel, un avion, grenade și bani. Jocul Narcos poate fi accesat pe www.casapariurilor.ro

3. Inventing Anna, sezonul 1: Serialul ne prezintă cazul Annei Delvey. Aceasta este o legendară falsă moștenitoare, influencer pe Instagram, care a furat inimile și banii elitelor sociale din New York. Cazul său este cercetat de o jurnalistă de investigație, care scoate la lumină detalii frapante. Serialul este bazat pe o investigație din New York Magazine, realizată de Jessica Pressler, despre povestea adevărată a Annei Delvey. În serial, rolul Annei Delvey este interpretat de Julia Garner, cunoscută din Ozark.

4. The Woman in the House, sezonul 1: Kristen Bell va fi actrița principală în acest serial aflat la debut. În acest thriller, ea o va intrepreta pe Anna, o femeie cu inima frântă, care adoră să consume vin, a cărei viață se schimbă după ce lângă ea se mută un vecin pe care începe să îl placă. Totul ia însă o altă întorsătură în momentul în care se pare că a devenit martoră la o crimă. Netflix nu a anunțat data de lansare a acestui serial.

5. Firefly Lane, sezonul 1: Acest serial este despre povestea lui Tully și Kate, două persoane care aparent nu au prea multe în comun, dar care sunt prietene de mai bine de 30 de ani. Kate era în copilărie o introvertită, în timp ce Tully a fost cea mai populară fată din școală. Cele două au însă o strânsă relație de prietenie care continuă și după finalizarea studiilor. Serialul prezintă povestea celor două și provocările prin care trec în această dramă romantică. În rolurile principale se află Katherine Heigl (Tully) și Sarah Chalke (Kate). Netflix a publicat deja trailerul acestui serial, iar lansarea pe platformă este așteptată pentru data de 3 februarie.