Strategii de pariuri pentru tenis

Detalii

CategoriiSport
TaguriTenis
Ultima actualizareMiercuri 10 mai 2023
Vizualizari323

Voteaza & Distribuie

Descriere

Nu toata lumea pariaza doar pe meciurile din fotbal, ci la fel de multe sunt persoanele care cauta adesea sa experimenteze si alte noi sporturi. Odata cu succesele obtinute de Simona Halep, tenisul a capatat foarte multa popularitate printre romani. Asa se face ca pariurile pe meciurile de tenis sunt practicate foarte des de catre pariori. La fel de multi sunt pariorii care se intreaba ce strategii sa aplice atunci cand mizeaza pe evenimente din acest sport. Pentru ei am decis scrierea acestui material in care vom vorbi despre strategii de pariuri pentru tenis.

Daca si tu iti propui sa descoperi acest sport in lumea pariurilor, cu siguranta materialul nostru iti poate fi de folos. Iata care sunt strategiile pe care ar trebui sa le incerci:

Documenteaza-te


Inainte de toate, afla ca tenisul nu este un sport in care sa te bazezi prea mult pe noroc si dimpotriva, ar trebui sa te documentezi. O prima strategie pe care trebuie sa o aplici este sa cunosti jucatorii si turneele pe care alegi sa mizezi. Inainte de a alege un pariu anume, asigura-te ca afli cat mai multe lucruri despre jucatorii de pe teren. De exemplu, trebuie sa fii la curent atat cu avantajele cat si cu dezavantajele pe care fiecare jucator le are.

Citeste despre performante si mai ales despre stilul de joc. Totodata, sunt turnee in care unii jucatori pleaca din start cu un avantaj, pentru ca joaca pe suprafata favorita sau chiar in propria tara. La fel de util ar fi sa joci la o casa de pariuri care iti ofera statistici pentru evenimentele pe care pariezi. Betfair reprezinta un bun exemplu aici. Statisticile oferite de Betfair sunt deseori utile pentru jucatori. Pentru a te convinge, citeste aici Betfair pareri si probabil ca vei alege si tu sa pariezi la aceasta agentie.

Mizeaza pe jucatorii experimentati

Chiar daca in tenis apar adesea jucatori necunoscuti care produc surprize, nu trebuie sa mergi la ghici si sa pariezi pe astfel de jucatori. Sfatul nostru este sa mergi la sigur si sa pariezi pe jucatorii cu experienta, iar asta deoarece acestia au abilitatea de a gestiona chiar si meciurile mai dificile. Pot intoarce meciul chiar daca sunt condusi si totodata au o capacitate de concentrare mult mai buna, motiv pentru care gresesc mai rar. Nu uita ca in tenis experienta este un atu foarte important, asa ca ar trebui sa tii cont de acest detaliu ori de cate ori joci la pariuri pe tenis.

Analizeaza suprafata de joc

Asa cum spuneam si mai sus, suprafata de joc este un detaliu care nu ar trebui sa iti scape din vedere atunci cand pariezi pe acest sport. Fiecare jucator de tenis are o suprafata preferata. Indiferent ca este vorba despre zgura, hard sau iarba, asigura-te ca jucatorul pe care alegi sa mizezi se descurca bine pe suprafata pe care se joaca meciul. Unii jucatori care sunt foarte buni pe o suprafata anume, pot pierde meciuri relativ usoare doar pentru ca joaca pe o suprafata cu care nu sunt familiarizati. De aceea este suprafata de joc un detaliu atat de important!

Analizeaza forma jucatorilor

Sunt si situatii in tenis cand clasamentul devine absolut irelevant, ci mult mai importanta este forma pe care o au unii jucatori. Este o alta strategie pe care trebuie sa o aplici atunci cand joci la pariuri iar evenimentele din tenis sunt incluse pe biletul tau. Analizand statisticile, vei afla detalii despre forma jucatorilor pe care joci. Cauta detalii despre ultimele meciuri si asigura-te ca jucatorii pe care mizezi au un parcurs bun in ultimele meciuri. Acestia vor da dovada de un entuziasm ridicat si pornesc cu sanse bune de castig.

Foloseste pariurile tip handicap

Uneori cotele nu sunt atragatoare, iar asta deoarece meciurile nu sunt echilibrate. Cu toate acestea, poti profita de aceste evenimente pentru a obtine profituri foarte bune. In acest sens, pariurile tip handicap se dovedesc a fi un real ajutor. Daca nu ai mai folosit astfel de pariuri pana acum, afla ca acestea presupun acordarea unui avantaj/dezavantaj fictiv, intocmai pentru a obtine o cota mai buna. Ai putea incerca si tu aceasta strategie.

Gestioneaza banca inteligent

In final, un singur sfat mai trebuie sa iti oferim: gestioneaza-ti banca in mod inteligent. Mai precis, stabileste un buget pe care sa il respecti mai apoi cu strictete. Impune-ti limite si totodata nu trebuie sa incerci sa iti recuperezi pierderile, deoarece aceasta dorinta te va face sa pariezi instinctiv, ceea ce nu este cea mai buna strategie pe care o poti incerca.

Acestea sunt strategiile pe care trebuie sa le ai in vedere ori de cate ori alegi sa mizezi pe meciurile de tenis. Aplica-le si tu iar mai apoi vei observa imediat ca acestea pot fi foarte utile, motiv pentru care sigur vei reusi sa obtii profit mult mai des decat atunci cand nu foloseai aceste strategii.