Sport pentru copii

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriFamilie si copii
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari1149

Voteaza & Distribuie

Descriere

Sport pentru copiiEste mult mai usor sa faci in mod regulat sport atunci cand exista un factor motivational. In cazul familiilor acesta poate fi petrecerea timpului liber alaturi de cei mici.Sfaturi pentru a trece de la dorinta de a face sport la practicarea lui:
1. Mergeti pe jos in loc sa luati masina. In acest timp, jucati impreuna cu cel mic diferite jocuri verbale, incercati sa identificati diferite pasari sau arbori.


2. Parcati cat mai departe de locul in care trebuie sa ajungeti si faceti concursuri pentru a vedea cine alearga cel mai repede pana la destinatie.


3. Va amintiti de leapsa? Iesiti in parc si bucurati-va de joc alaturi de intreaga familie.


4. Copiii iubesc luptele! Incercati sa puneti in practica cateva miscari alaturi de cei mici, cu promisiunea ca aceste miscari nu vor fi repetate cu alti colegi, prieteni, ci doar cu dumneavoastra.


5. Renuntati la filme! Indreptati-va catre piscina, patinoar sau alte cluburi cu profil sportiv!Factori ce influenteaza desfasurarea activitatilor sportive:• Costul – sportul nu trebuie sa fie scump. Folositi-va imaginatia si practicati sporturi pentru care nu este nevoie sa spargeti pusculita.


• Accesul facil – timpul liber este din ce in ce mai putin, traficul din ce in ce mai greoi, si este important sa nu va departati prea mult de casa, astfel incat sa pierdeti timpul pe drum. Planuiti activitati pe care le puteti desfasura in curte sau in apropierea casei cum ar fi frisbee, badminton sau volei. Inscrieti-va la cluburi sportive din apropierea locuintei!


• Mediul ospitalier – cand va inscrieti intr-un club, asigurati-va ca intreaga familie este bine venita.


• Distractia – este secretul succesului activitatilor sportive. Daca toata lumea se distreaza veti dori sa repetati experienta. Organizati sedinte in familie si supuneti la vot noile activitati pe care doriti sa le experimentati.


• Succesul – fiecare membru al familiei trebuie sa simta satisfactia succesului la activitatile sportive. Nu trebuie sa fie cei mai buni jucatori, atata timp cat au o parere buna despre ceea ce au realizat.Copiii isi vor aminti si vor pretui toate ocaziile in care v-ati rupt din timp si ati ales sa faceti miscare impreuna cu ei. In timp ce va distrati puteti construi o sanatate puternica si amintiri frumoase micutilor dumneavoastra.Familiile cu un ritm de viata activ sunt mai sanatoase decat cele sedentare.Informatii oferite de Orhideea Kids - Different School AFTER School