Sponsorizare in carte de la Editura Lumen

Detalii

CategoriiSocial
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari2906

Voteaza & Distribuie

Descriere

In cadrul Centrului Diecezan Caritas Iasi se desfasoara campania "Daruieste o carte pentru un zambet", care isi propune sutinerea culturala, sociala si scolara a copiilor si tinerilor aflati in dificultate. La aceasta campanie umanitara a raspuns si Editura Lumen oferind Biroului de Asistenta si Consiliere pentru Persoane cu Handicap (B.A.C.H.) 28 de volume pentru a fi daruite unor persoane cu dizabilitati.

Beneficiarii Biroului de Asistenta si Consiliere persoane cu Handicap vor avea la dispozitie urmatoarele titluri: "Femeile sunt de vina", autor Gabriela Cretu, "The Fiction of Angela Carter and Jannette Winterson: The narratological aproach", autor Ileana Borescu Sireteanu, "Despre neant si existenta", autor Rodica Badoi, "Dezvoltarea comunitatilor etnoculturale. Integrare europeana si interculturalitate", volum colectiv realizat de Vasile Miftode, Daniela Nacu, Stefan Cojocaru si Antonio Sandu, "Despre Europa", volum colectiv realizat de Madalina Virginia Antonescu, Anamaria Boboc, Tomita Ciulei, Paula Daniela Ganga, Victor Ionescu, Cristina Maria Ladaru, Catalina Lomos, Ioana Manolescu, Daniel Maciuca, Iulia Elena Nanu si Antonio Sandu, si volumul "Fericire necontrolata" a autoarei Oana Zubcu.
In acest sens Editura Lumen sprijina Biroul de Asistenta si Consiliere pentru persoane cu Handicap in promovarea integrarii sociale si culturale a tuturor tinerilor, sustinand astfel egalitatea tuturor si accesibilitatea culturala.
Editura Lumen ofera o carte, sperand ca va aduce un zambet si un inceput de toamna aurit.
Simona Ponea