Son Consult lanseaza noul site

Detalii

CategoriiIT
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari1787

Voteaza & Distribuie

Descriere

Son Consult,avand sediul in Oradea, anunta noua identitate a companiei, marcand o etapa superioara in cadrul evolutiei sale de 8 ani de experienta in domeniul preluari de firme cu datorii,cesionari firme,recuperari creante, prin lanseara noului site oficial: son-consult.ro .

Site-ul Son Consult este mai mult decat o prezentare live a agentiei. Pe langa principiile de functionare, partenerii si serviciile puse la dispozitie, son-consult.ro poate fi contacat prin intermediul formularului de contact de pe siteul firmei unde ne puteti adresa intrebari si noi va vom raspunde intr-un termen cat mai scurt. Pentru mai multe informatii va invitam sa accesati noul site son-consult.ro pentru a putea profita de oportunitatile de afaceri prezentate.

Compania isi lanseaza noua identitate, beneficiind de un logo elaborat intr-o linie dinamica, in acord cu spiritul echipei. Noua imagine reflecta intreg procesul de formare a strategiei de repozitionare pe piata cat si profesionalismul echipei noastre.

De asemenea Son Consult a lansat un blog, son-consult.blogspot.com difuzeaza un newsletter de specialitate celor care sunt interesati de informatii utile in domeniile de activitate ale firmei.

In speranta ca v-am trezit interesul cu privire la serviciile noastre si am reusit sa va creem o imagine clara asupra acestora, va multumesc pentru timpul acordat si pentru orice nelamuriri si informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati.

Apeland la Son Consult aveti sansa unui nou inceput!