Sfaturi pentru calatorii cu taxiul in siguranta

Detalii

CategoriiSocial
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari684

Voteaza & Distribuie

Descriere

Indiferent ca sunteti turist sau calatoriti in interes de serviciu, indiferent ca va aflati intr-un oras necunoscut sau intr-o tara straina, veti apela cu siguranta cel putin o data la serviciile unor companii de taximetrie. Pentru ca totul sa se desfasoare in siguranta pentru dumneavoastra si pentru ca nimic sa nu va strice calatoria, NEI Guard va prezinta cateva sfaturi:


1. Inainte de a porni in calatorie, realizati o lista cu toate numerele de telefon ale companiilor de taxiuri si verificati care sunt considerate cele mai sigure.


2. Asigurati-va ca aveti tot timpul la dumneavoastra o harta a orasului in care va aflati si ca sunteti familiarizat cu distantele dintre cele mai importante puncte in care doriti sa ajungeti in timpul calatoriei.


3. Calatoriti doar cu taxiuri pe care le-ati chemat prin apel telefonic.


4. Cereti soferului, de la bun inceput, pretul estimat si intrebati daca se percepe taxa pentru bagaje.


5. Inainte de a urca in taxi, asigurati-va ca soferul a asezat la vedere legitimatia.


6. Cunoasteti cat mai bine posibil directia in care se afla destinatia dumneavoastra, astfel incat sa nu fiti dus pe rute ocolitoare.


7. Evitati sa urcati in taxiuri neingrijite sau care au numerele de inmatriculare sterse.


8. Asezati-va intotdeauna pe locul din spatele soferului, astfel incat sa nu puteti fi agresat in nici un fel de acesta.


9. Nu impartiti taxiul cu necunoscuti.


10. Tineti la indemnana telefonul mobil, incarcat si perfect functional.


Calatoriile trebuie sa fie prilej pentru noi experiente si cunostinte. Puteti purta conversatii cu soferii despre obiceiuri, traditii, evenimente din orasul respectiv, insa nu intrati in detalii referitoare la dumneavoastra (hotel, orar, planuri de vizitare, etc). Siguranta trebuie sa fie pe primul loc.


Conteaza pe NEI!NEI GUARD, alaturi de NEI Fire Protection, NEI Medica Asist, Compania de detectivi NEI, NEI Management Consulting - Cabinet Individual de Avocat "Mirela Dumitrescu", NEI Electric Distributie, NEI Hr Solutions, NEI Management Consulting, NEI Pandorra Business Management, Nei Technics & Strategies si Alfatrust S.A. formeaza NEI HOLDING, avand ca idee centrala pasiunea pentru diversitate E?i implicit dezvoltare multilaterala, bazandu-se strict pe un capital 100% romanesc.


Inca de la infiintare, NEI GUARD s-a angajat sa exceleze in afacerile de securitate, protectie,paza, monitorizari si interventii, transport valori, consultanta, instalari de sisteme tehnice si securitatea informatiilor.


Informatii suplimentare pot fi gasite: http://www.neiguard.ro