Servicii funerare de calitate pentru amintirea unei persoane dragi

Servicii funerare de calitate pentru amintirea unei persoane dragi

Detalii

CategoriiSocial
TaguriServicii Funerare
Ultima actualizareJoi 28 iulie 2022
Vizualizari61

Voteaza & Distribuie

Descriere

Desi este un moment, un eveniment, cu o grea incarcatura emotionala, decesul unei persoane apropiate aduce de la sine si o serie de sarcini pe care membrii familiei trebuie sa le indeplineasca in ceea ce priveste inmormantarea precum si toate celelalte procese necesare, precum slujbele de pomenire si alte momente importante, care pot sa difere de la o familie la alta, in functie de regiunea tarii si de religia persoanei decedate.

De ceva timp, sarcinile care apar o data cu decesul unei persoane sunt lasate pe seama celor care se pot ocupa de asta intr-un mod mult mai corect, agentiile de pompe funebre. Acestea sunt in ziua de azi foarte comune si foarte accesibile, oferind servicii de calitate, partiale sau complete, tuturor celor ce se confrunta cu astfel de momente tragice.

In fiecare mare oras si nu numai, exista acum cel putin o agentie de pompe funebre, unele oferind serviciile la nivel local, doar pentru un cartier, pentru intreg orasul sau care au acoperire mai mare, pentru intreg judetul, regiunea sau intreaga tara, ceea ce inseamna ca pot veni in ajutorul oricui. In Craiova ii gasim pe cei de la Servicii Funerare President, o agentie foarte cunoscuta, profesionala si capabila sa indeplineasca orice sarcina ceruta in cea ce priveste decesul unei persoane.

Ca si in alt domenii de activitate, nici companiile de pompe funebre nu au fost atat de cautate si privite cu incredere de oameni, fiind considerate simple afaceri prin care cineva sa profite de pe urma decesului unei persoane. In timp insa, aceasta gandire negativa a fost indepartata si din ce in ce mai multi oameni au inceput sa apeleze la ele. Utilitatea si mai ales necesitatea lor a fost dovedita in special in anii de pandemie, cand au existat atat de multe reguli cu privite la distantarea sociala, protectia individuala si de grup, unde multe agentii si-au oferit in continuare serviciile, la cele mai inalte standarde, cu promptitudine si profesionalism.

Si agentia President a operat in timpul pandemiei, reusind sa vina in ajutorul a numeroase familii atat in tara cat si in afara, prin intermediul serviciilor de transport funerar international puse la dispozitia acestora. Tinand cont de toate regulile in vigoare pentru igiena si protectie, fiecare caz a fost abodardat cu grija si s-a reusit ducerea la bun sfarsit a inapoierii si inamormantarii persoanelor decedate. Astfel, ca si alte companii, a pus la dispozitia clientilor un pachet special Covid, diferit de toate celelalt, care este inca disponibil in multe agentii, dat fiind faptul ca pandemia inca mai persista intr-o mica masura.

Exista 3 aspecte de baza oferite de o agentie de pompe funebre profesionala: suportul moral, cel emotionl si cel material, totul incepand cu consilierii funerari, primii care sunt contactati de cei ce au nevoie de servicii funerare. Pentru ca este un moment plin de incarcatura emotionala, dificil, greu de inteles, oricine are nevoie de consolare si astfel, este important ca o firma buna sa pota oferi si asta. Si nu numai prin cuvinte dar si prin actiunile pe care le desfasoara, grija la toate detaliile, de la proptitudinea de a raspunde cererilor clientilor, modul in care se ocupa de trupul neisufletit al persoanei decedate, de intocmirea actelor necesare, obiectele funerare si asa mai departe si pana la alegerea celor mai bune pachete in functie de bugetul celor apropiati si al dorintelor acestora. Avand siguranta ca persoana draga lor este pe maini bune ii ajuta pe multi oameni sa treaca mai usor peste astfel de momente, stiind ca acestia au avut parte de un ultim drul asa cum se cuvine.

Pe langa serviciile funerare si magazinul funerar, compania President dispune si de un restaurant, in cadrul caruia pot fi realizate mesele ce au lor o data cu slujbele de pomenire sau pomenile necesare. Acesta este impartit in 4 sali ce au pana la 170 de locuri astfel incat pot fi realizate si mai multe eveenimente in acelasi timp daca este cazul. Avand la dispozitie bucatari si ospatari cu experienta, pot realiza meniuri exact dupa cerintele perioadei in care are loc masa, adica sa nu se includa anumite alimente si anumite preparate, in zilele de post sau sarbatori si asa mai departe.

Totodata, daca nu se doreste tinerea mesei la restaurant, compania le ofera clientilor posibilitatea de a inchiria obiectele necesare: mese, scaune, banci, fete de masa, vesela, ustensile si chiar si personal care sa se ocupa de servire si aranjamente. Si desigur, livrarea meniurilor la adresa dorita de client. Luand in calcul si situatia din ultimii ani, se accepta si ca un client sa aduca personal anumite bauturi sau alimente, precum cele preparate personal acasa.

Optiunea prin care se alege un restaurant alaturi de preparate este mult mai ieftina daca am sta sa calculam totul, mai rapida si mai eficienta, dat fiind faptul ca personalul experimentat se va ocupa de absolut orice, economisind in acest fel si foarte mult timp, in achizitia ingredientelor necesare, amenajarea unui spatiu, chiar si pentru un numar mic de persoane, prepararea alimentelor si portionarea lor, printre altele.

Apeland asadar la serviciile complete unei agentii de pompe funebre, putem trece mai usor peste decesul unei persoane apropiate, fiind oferit tot ajutorul de care este nevoie si grija maxima in fiecare actiune ce trebuie realizata astfel incat fiecare persoana sa aiba parte de ultime clipe memorabile alaturi de familia indurerata.