Scule folositoare in gospodarie

Scule folositoare in gospodarie

Detalii

CategoriiCasa/gradina
Tagurimotoare electrice, scule
Ultima actualizareMarti 9 iunie 2015
Vizualizari951

Voteaza & Distribuie

Descriere

Indiferent ca vorbim despre un apartament la bloc sau o casa, orice locuinta trebuie sa aiba in jurul ei diferite scule. De fapt, o gospodarie trebuie sa aiba un anumit numar de accesorii si de scule pentru a se putea face reparatii, chiar daca acestea sunt de la cele mai simple si pana la cele mai complexe. Independent de vointa noastra, la un moment dat cu totii vom avea nevoie sa facem o reparatie in momentul in care se strica un anumit lucru, se fisureaza o teava sau se arde un bec. Tocmai din aceste motive este absolute necesar ca orice locuinta sa detina diferite scule pentru reparatii minore si majore.

In continuare vom enumera sculele care trebuie sa existe neaparat intr-o gospodarie. Iata care sunt acestea:

  • In primul rand, surubelnita trebuie sa se gaseasca neaparat in trusa dvs. de scula. Aceasta va ajuta la strangerea sau la desfacerea suruburilor cu cap rotund sau cu slit. Daca nu aveti déjà o surubelnita, puteti opta pentru una multifunctionala, cu 4 lame, dintre care una sa fie in forma de cruce. Astfel, nu va trebui sa depozitati mai multe surubelnite, ci una singura care sa va ajute in orice circumstante.
  • Fierastraul nu poate lipsi nici el din lada dvs. cu scule. Acesta va ajuta la taierea materialelor subtiri din lemn si a diferitelor placaje fibrolemnoase. Asadar, aveti nevoie de unul cu o lama ingusta si usor inclinabila atunci cand este asezata in diferite pozitii. De asemenea, el trebuie sa fie folosit pentru materiale lemnoase destul de subtiri pentru ca functionalitatea lui sa fie la norme maxime. Foarte multe persoane acceseaza pagina cu motoare electrice si alte scule pentru achizitionarea celor mai bune produse, necesare in gospodarie.
  • De asemenea, este neaparat sa aveti si cleste reglabil. Acest tip de cleste poate fi folosit in foarte multe locuri. Fiind reglabil, el se poate plia mai multor nevoie si poate fi un ajutor de nadejde in gospodaria dvs. Acesta are un ax de articulatie si ajuta foarte mult.
  • Dalia este si ea absolute necesara in gospodaria dvs. Aceasta se poate folosi la lucrarile in lemn, dar si la taierea metalelor care se afla sub forma unor benzi sau table. In plus, dalia poate fi folosita si in momentul in care diriti sa perforate o cladire pentru a traversa o teava sau pentru a monta un diblu. Pentru a fi cat mai eficienta se recomanda ca dalta sa fie cat mai mare pentru a putea face verificari cat mai precise.
  • Spaclul este si el esential in gospodarie. Daca va doriti sa intindeti o cantitate mica de chit, ipsos, mastic sau alte genuri de material, trebuie sa stiti ca se reccomanda sa detineti un spaclu. Acesta va fi folosit pentru taierea tuturor materialelor sau pentru razuirea diferitelor suprafete care trebuie sa fie supuse diferitelor pocedee, de exemplu vopsit, lacuit etc.
  • Si masina de gaurit ar trebui sa existe prin sculele dvs. O masina de gaurit manuala va ajuta foarte mult atunci cand aveti de executat tot felul de gauri in lemn sau in alte materiale.