Scapa de barbia dubla

Scapa de barbia dubla

Detalii

CategoriiSanatate
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari5903

Voteaza & Distribuie

DescriereExercitii pentru barbia dubla


Exercitii pentru barbia dublaVa deranjeaza barbia dubla? Exista doua variante pentru a scapa de ea: bisturiul sau gimnastica faciala.In cazul unora, barbia dubla adauga un plus de dragalasenie. Cu toate acestea, este un semn al depunerii de grasime. Corpul nostru are anumite locuri in care isi stocheaza excesul de grasime. Zona de sub barbie este un astfel de loc, atunci cand cineva este inclinat sa se ingrase. Pe langa asta, oamenii pot fi predispusi genetic sa aiba o barbie dubla. Alte motive ale formarii barbiei duble pot fi muschii slabiti sau obezitatea si o postura necorespunzatoare.Cu chirurgia plastica disponibila, oamenii recurg de multe ori la liposuctie sau la eliminarea barbiei duble prin interventii chirurgicale. Cu toate acestea, aceste masuri sunt extreme si trebuie profitat de ele doar in cazurile in care tehnicile mai simple nu functioneaza. Care sunt atunci optiunile mai simple? Exista doua modalitati de a scapa de barbia dubla. Una este directa, cealalta indirecta. Cea directa inseamna o gimnastica regulata care vizeaza muschii maxilarului, provocand eliminarea grasimii, cealalta inseamna o dieta sanatoasa, axata pe exercitii cardiovasculare, care ajuta la pierderea excesului de grasime pe tot corpul, inclusiv pe barbie. Puteti merge pe un program care sa fie o combinatie a acestor doua metode.


Exercitii simple pentru a scapa de barbia dubla

Stabiliti-va un program pentru aceste exercitii si executati-le regulat.


Exercitiul # 1: pastrati o buna postura

Mentineti-va o pozitie dreapta pe tot parcursul zilei. Tineti-va capul ridicat deasupra umerilor, scotand maxilarul in afara pe tot parcursul zilei!


Exercitiul # 2: deschideti si inchideti gura

Deschideti-va gura cat mai larg posibil si lasati-o asa pentru cel putin 10 secunde, dupa care va puteti relaxa maxilarului. Repetati miscarea tianand o minge de tenis sub barbie pentru rezistenta. Pentru a obtine rezultate mai bune, imaginati-va ca incercati sa scobiti ceva cu barbia pe parcursul acestui antrenament. Va intensifica presiunea asupra muschilor maxilarului si ai barbiei. Nu exagerati. De 5-6 ori pe zi este suficient.


Exercitiul # 3: ridicati-va barbia sus

Ridicati-va barbia in sus si incretiti-va buzele cat de mult puteti in timp ce le impingeti in afara. Cam ca si cand ati incerca sa sarutati pe cineva foarte inalt si inaccesibil! Faceti exercitiul aproximativ 10 secunde in fiecare zi.


Exercitiul # 4: impingeti-va barbia inainte

Partea de sus a corpului si umerii trebuie sa ramana absolut nemiscate. Apoi impingeti barbia inainte si mentineti aceasta pozitie pentru aproximativ 10 secunde.


Exercitiul # 5: lasati capul pe spate

Stati asezat si absolut drept, inclinandu-va capul spre spate. Stati in aceasta pozitie timp de 5 pana la 10 secunde inainte de a va relaxa. Acest lucru va pune presiune pe muschii barbiei.Gimnastica pentru a scapa de barbia dubla poate fi o combinatie a tuturor acestor exercitii intr-o succesiune. Impreuna cu o dieta sanatoasa si exercitii fizice regulate pentru intregul corp, veti reveni cu siguranta la o singura barbie!