Gimnastica faciala

Gimnastica faciala

Detalii

CategoriiSanatate
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari5278

Voteaza & Distribuie

Descriere

Pentru a fi frumoasa, strambati-va

Exercitiile faciale sunt un mod natural pentru a preveni imbatranirea si pentru a intineri trasaturile fetei. Alunga expresiile triste si sunt gratuite. In plus, imbunatatesc circulatia sangelui.


Estompati ridurile dintre spranceneRiduri intre sprancene


Riduri intre spranceneMultumita acestui exercitiu, ridurile cele mai adanci se estompeaza de-a lungul timpului si miscarea previne caderea sprancenelor si a pleoapelor superioare.1 – Asezati cele patru degete ale fiecarei maini pe frunte ca pentru a intinde pielea. Urcati-le pe partea de sus a fruntii doar prin forta sprancenelor. Relaxati. Repetati de 10 ori.2 – Asezati degetul aratator intre sprancene, tineti apasat si numarati pana la 30. Apoi, faceti-le sa urce fara sa sifonati pielea de pe frunte.


Destindeti ochii obositi si privirea tristaOchi obositi


Ochi obositiAcest exercitiu stimuleaza circulatia sangelui din jurul ochilor si intareste muschii pleoapelor. Mareste ochii, le da stralucire si reduce pungile si cearcanele.1 – Asezati in colturile interne si externe ale fiecarui ochi, degetul mijlociu si cel aratator al fiecarei maini. Puneti presiune pe colturile interne si externe in timp ce tineti ochii deschisi si impingeti pleoapa cat mai mare posibil. Efortul va provoca tremurul pielii sub degete. Relaxati si repetati exercitiul prin alternarea a 10 contractii si 10 relaxari.2 – Asezati doar degetele aratatoare in colturile exterioare ale ochilor si inchideti ochii apasand puternic pleoapele unele peste altele. Numarati pana la 20 simtitnd vibratiile in colturile exterioare. Relaxati. Repetati acest exercitiu de 3 ori in 2 etape.


Buze subtiri si fara volumBuze subtiri si ridate


Buze subtiri si ridatePrin intermediul acestui exercitiu, buzele vor fi mai pline, mai atragatoare. Conturul lor va fi mai bine definit, aspectul lor mai sexy, iar pentru persoanele mai in varsta, intinerirea este adesea spectaculoasa.1 – Alternativ, formati cu putere un O si un E cu buzele . Acest efort muscular va intari toata partea superioara si interioara a buzelor. Efortul ar trebui sa dea senzatia de arsura.2 - Inlantuiti de 30 de ori aceste miscari, pastrand buzele intinse.


Barbie dublaBarbie dubla


Barbie dublaPrin acest exercitiu, barbie dubla de subtiaza treptat, pentru a deveni practic invizibila.


1 – Tinand capul ridicat, ridicati si colturile gurii intr-un zambet usor. Dati-va rapid, dar cu blandete, capul pe spate in timp ce aplicati o mana ferma pe baza gatului pentru a trage usor de piele.


2 - Repetati de 30 de ori