Scapa de grija lipsei unui spatiu de depozitare. Ia-ti o bicicleta pliabila

Detalii

CategoriiSport
Taguribiciclete
Ultima actualizareMarti 5 ianuarie 2021
Vizualizari1630

Voteaza & Distribuie

Descriere

In momentul in care dorim sa ne achizitionam o bicicleta, trebuie sa luam foarte multi factori in considerare. Incepand cu pretul si calitatea, continuand cu producatorul, pana la a ne gandi la locul in care urmeaza sa o tinem. In continuare vom dezbate subiectul bicicletelor si a spatiilor de depozitare. Multe persoane sunt oprite din procesul de a-si cumpara o bicicleta din cauza ca nu au unde sa o tina si nu au incredere in prinderea acesteia cu un antifurt in scara blocului. Din fericire, producatorii din orice domeniu in ziua de astazi lucreaza pentru a gasi solutii tuturor problemelor. Asa a aparut bicicleta pliabila. Acest model de bicicleta vine in primul rand in ajutorul acelor persoane care nu dispun de un spatiu indeajuns de mare pentru depozitarea obiectelor din casa si a inca unei biciclete pe langa acestea. In urmatoarele randuri va vom spune tot ce trebuie sa stiti despre o bicicleta pliabila si va vom prezenta unul dintre cei mai cunoscuti producatori.

Tot ce trebuie sa stii despre o bicicleta pliabila

Inainte de a achizitiona o astfel de bicicleta trebuie sa stim ca aceasta poate fi folosita doar in mod recreativ. O bicicleta pliabila nu va putea fi folosita pe post de bicicleta sportiva, in special nu in competitii. Putem vedea acest tip de bicicleta ca un model clasic cu o foarte mare mobilitate cand vine vorba de depozitare. De asemenea, datorita calitatilor prezentate, o astfel de bicicleta va fi si mult mai usor de transportat daca dorim sa o luam cu noi in calatorii. Pretul unei biciclete pliabile nu este foarte difert fata de cel al unei biciclete obisnuite, insa o diferenta este vizibila. Desi pentru inceput ar putea sa ne supere faptul ca trebuie sa platim un pret ceva mai ridicat, in timp ne vom bucura de imposibilitatea ca bicicleta sa ne fie furata din curte sau din fata blocului din simplul fapt ca ne va fi foarte usor sa o tinem in casa, fara sa ne lovim de ea in mijlocul holului.

Bicicletele pliabile realizate de Sprint

Unul din cei mai cunoscuti producatori de biciclete, Sprint, a ales sa vina si el in ajutorul iubitorilor de ciclism si sa produca propriile variante de biciclete pliabile. Clientii fideli ai acestui producator vor avea surprinza sa vada ca pretul este unul ce se intalneste si la bicicletele clasice, lucru ce nu poate decat sa ii bucure. Cele mai multe dintre bicicletele realizate de Sprint au cadrul realizat din aluminiu si otel, materiale cu rezistenta mare la impact. Din acest motiv calitatea bicicletelor este una de top.

Daca sunteti in cautarea unei biciclete, va invitam sa consultati catalogul mosionroata.ro

In cazul in care sunteti pasionat de ciclism si va doriti o bicicleta noua, va garantam ca veti gasi modelul pe care vi-l doriti in magazinul online de biciclete Mos Ion Roata. Acest magazin a fost creat de persoane care iubesc ciclismului cu dorinta de a oferi cele mai bune servicii semenilor lor. Astfel, veti gasi biciclete de la cei mai iubiti producatori de pe piata, fiind inclusa si bicicleta pliabila de la Sprint. In cazul in care aveti intrebari specifice, va invitam sa apelati specialistii la numarul de telefon afisat.

Date de contact:
Adresa: Soseaua Stefan cel Mare, nr. 15, sector 2, Bucuresti (între IGP si Aleea Circului)
Telefon/ fax: 0720043001 / 0212104032
E-mail: info@mosionroata.ro