RoomInnovation, conceptul revoluționar al companiei Maurer Imobiliare prin care un apartament își schimbă funcționalitatea și își dublează suprafața

Detalii

CategoriiCasa/gradina
Taguriapartamente noi, constructii civile, dezvoltator imobiliar
Ultima actualizareMarti 23 martie 2021
Vizualizari111

Voteaza & Distribuie

Descriere

Peste 9.000 de apartamente vândute în 14 ani de activitate

Maurer Imobiliare este un brand pe piața imobiliară din România, în 14 ani de activitate reușind să livreze mii de locuințe. Statutul său de lider pe piața de profil e consolidat de valorile după care se ghidează compania, dezvoltându-se sigur și sănătos zi de zi.

În cadrul proiectelor realizate, Avantgarden 3 Sibiu, Avantgarden 3 Brașov, Maurer Residence Brașov, Maurer Villas Brașov, Maurer Residence Constanța, Maurer Residence Târgu Mureș, Maurer Panoramic Cluj-Napoca și Maurer Residence Sighișoara, compania Maurer Imobiliare a depășit 9.000 de apartamente comercializate, performanță obținută în urma unui management profesionist, aspect dublat de o abordare pragmatică și coerentă și de o comunicare inteligentă cu beneficiarii și colaboratorii.

În căutare de soluții inovatoare și tehnici noi de construcție menite să îmbunătățească timpul de livrare și, în egală măsură, să facă experiența de locuire a clienților mai ușoară și mai plăcută, compania Maurer Imobiliare a lansat, de câteva luni, un concept inovator și unic de recompartimentare a apartamentelor prin care se obține maximizarea spațiilor. Este vorba de RoomInnovation, care vizează aspectele funcționale și de design ale locuințelor, conceptul fiind dezvoltat chiar de către Simon Maurer, fondatorul companiei. Acesta este executat tehnic împreună cu firme germane de prestigiu.

„Ne dorim ca acest concept să ajungă în casele a câtor mai mulți oameni, nu doar în România, ci peste tot în lume, pentru că, în linii mari, sporește calitatea vieții oamenilor. Aportul nostru social prin conceperea acestui produs extrem de util în casele oamenilor este unul semnificativ”, a caracterizat Simon Maurer conceptul inovator RoomInnovation.

Avantgarden 3, proiectul etalon al Maurer Imobiliare, este primul ce are integrat conceptul inovator RoomInnovation. Însă, de acest upgrade, vor beneficia toate proiectele companiei. Practic, prin conceptul de „Apartamente multifuncționale”, cu RoomInnovation, un apartament își schimbă funcționalitatea și își dublează suprafața.

„Drumul nostru nu ne-ar fi dus până în acest punct, dacă nu ne-ar fi fost alături Dumnezeu. Fără credință și fără să fim onești în orice etapă din evoluția noastră, nu am fi reușit nimic”, a declarat Simon Maurer, fondatorul comaniei, după 14 ani de muncă neîntreruptă, care au demonstrat cu prisosință că Maurer Imobiliare este o garanție a succesului și seriozității.

„Aceste peste 9.000 de apartamente vândute nu reprezintă altceva decât visurile celor care ne-au oferit încrederea lor și au ales să pășim împreună spre ACASĂ - acel loc care, mai mult decât cărămidă, beton și ciment, înseamnă emoție, familie și o permanentă stare de bine. Brașov, Sibiu, Târgu Mureș, Constanța, Sighișoara, Cluj, mai mult decât puncte de pe harta României, înseamnă locurile în care ne-am pus amprenta și am contribuit la crearea unor comunități tinere și dinamice. De la început, ne-am focusat toată atenția către viața din aceste cartiere, către oamenii care însuflețesc aceste clădiri, iar zecile de evenimente, acțiuni și activități dedicate comunităților noastre stau mărturie acestui fapt”, a subliniat Cristina Nicodim, specialist marketing în cadrul companiei, în timp ce Cristina Țirea, coordonator vânzări în cadrul Maurer Imobiliare, a releifat că flexibilitatea și orientarea către nevoile clienților au stat la baza relațiilor pe care le-au construit și le-au consolidat în timp membrii companiei și au reprezentat, în genere, punctul de diferențiere între diverși jucători de pe piața de profil: „Construim de 14 ani în România și în tot acest timp am adaptat locuințele clienților noștri la cerințele pieței. Am fost mereu partenerii clienților noștri, am dat dovadă de flexibilitate, am fost adepții personalizării produselor noastre în funcție de nevoile fiecăruia și am reușit, astfel, să transformăm un simplu apartament în «Acasă». Cu siguranță, și acesta este unul dintre atuurile care ne-a ajutat să evoluăm dinamic pe piața imobiliară și să reușim să construim chiar și atunci când conjuncturile păreau a fi nefavorabile. Recomandările clienților noștri sunt cea mai mare realizare a noastră, ne bucurăm de încrederea lor și acest lucru ne onorează”.

Mai multe detalii despre proiectele Maurer Imobiliare puteți obține la telefon 0733343334