Rochiile Iuliei Vantur la "Dansez pentru tine"

Rochiile Iuliei Vantur la "Dansez pentru tine"

Detalii

CategoriiDivertisment
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari8782

Voteaza & Distribuie

Descriere

Nascuta in 24 Iulie 1980 la Iasi, Iulia Vantur, coprezentatoarea lui Stefan Banica Jr. la „Dansez pentru tine", lucreaza de la varsta de 15 ani. Intre 15-17 ani a fost manechin si instructoare de modele la Iasi, Botosani si Suceava. A debutat in televiziune de la 19 ani, de cand a avut o emisiune-magazin la Europa Nova.

Iulia VanturIulia Vantur, coprezentatoarea "Dansez pentru tine"Momentul care a marcat trecerea la postul de prezentatoare tv a fost cel in care i s-a propus sa dea o proba cu Cristian Leonte. Astfel, in ianuarie 2006, a inregistrat primul live in Bucuresti, Iulia Vantur devenind coprezentatoarea stirilor diminetilor de weekend la Protv.
Iulia Vantur


Iulia Vantur
Iulia Vantur a intrat si mai mult in lumea mondena odata cu rolul de coprezentatoare a showului „Dansez pentru tine", chiar din a doua editie din anul 2006. Alaturi de Stefan Banica Jr., Iulia Vantur prezinta cazuri de viata alarmante, facandu-se iubita si apreciata de publicul din Romania. Mai mult, fiecare seara de vineri e „colorata" de rochiile extraordinare de care Iulia Vantur le poarta cu eleganta si profesionalism.
Iulia Vantur


Iulia Vantur la "Dansez pentru tine"


Iulia Vantur


Iulia Vantur in emisiunea viselor
Asadar, dansurile spectaculoase pe care telespectactorii le pot viziona pe parcursul editilor „Dansez pentru tine" sunt completate de un adevarat regal de moda. Designul rochilor purtate de Iulia Vantur apartin lui Eniko Szanto, stilista emisiunii "Dansez pentru tine".
Iulia Vantur


Iulia Vantur la showul "Dansez pentru tine"


Iulia Vantur


Iulia Vantur pe scena visurilor de la "Dansez pentru tine"
Artista a ales de-a lungul editilor pentru partenera lui Stefan rochii maxi, ample si in culori puternice. Fiecare tinuta s-a remarcat prin culoare, imprimeuri sau aplicatii supradimensionate, iar volanele au fost un accesoriu predominant in rochile purtate de eleganta Iulia.
Iulia Vantur


Iulia Vantur la "Dansez pentru tine"


Iulia Vantur


Iulia Vantur pe scena visurilor
Coprezentatoarea competitiei visurilor declara ca s-a simtit excelent in rochia inflorata purtata in al cincilea sezon.
Iulia Vantur


Iulia Vantur in sezonul 5 "Dansez pentru tine"
Nici rochia imprimata cu chipul lui Michael Jackson nu a ramas neobservata de spectatori telespectatori, etalata cu mare fast in al optulea sezon din 2009.
Iulia Vantur


Iulia Vantur intr-o rochie imprimata cu chipul lui Michael Jackson


Iulia Vantur


Iulia Vantur la "Dansez pentru tine"


Iulia Vantur


Iulia Vantur
Pe langa calitatile de prezentatoare de necontestat, Iulia Vantur a uimit publicul si juriul de la "Dansez pentru tine" cu un dans extrem de senzual in sezonul 11, alaturi de baletul „Dansez pentru tine" coordonat de Edi Stancu. Senzualitatea si pasiunea resimtite in dansul Iuliei pe tema "Noapte fierbinte" au fost punctate la finalul momentului artistic de catre membrii juriului cu 10 pe linie.
Iulia Vantur la


Iulia Vantur interpretand o "Noapte fierbinte" pe scena "Dansez pentru tine"Iulia Vantur are o relatie cu compozitorul de muzica pop Marius Moga din anul 2007, experimentand in 2009 doua luni de despartire. Se pare ca cei doi indragostiti s-au logodit in februarie 2011 in Mumbai, in vacanta pregatita de Marius in tara in care Iulia isi dorea sa ajunga de foarte mult timp. In ciuda cunoscutei relatii a celor doi artisti, fanii Iuliei continua sa-i trimita flori la sediul ProTv sau chiar sa i le inmaneze personal.
Iulia Vantur si Marius Moga


Iulia Vantur si iubitul ei, Marius Moga