Produse din noul catalog Avon pentru un machiaj trendy

Produse din noul catalog Avon pentru un machiaj trendy

Detalii

CategoriiInfrumusetare
Taguricosmetice, Machiaj
Ultima actualizareJoi 22 septembrie 2022
Vizualizari82

Voteaza & Distribuie

Descriere

Există un mit, că un make up de lungă durată se poate obține doar cu ajutorul produselor cosmetice scumpe sau de lux. Cosmeticile de la Avon îl distrug cu ușurință! Vă propunem un machiaj trendy cu nuanțe nude realizat cu ajutorul produselor cosmetice din noul catalog al companiei! Veți rămâne surprinsă de rezultatul machiajului calitativ și de lungă durată!

  1. Să începem cu noul fond de ten Real natural finish. El creează un aspect mat și uniformizează bine nuanța tenului. În același timp, fondul de ten nu lasă ”scame” pe față și oferă un aspect natural al tenului. Având o formulă rezistentă la apă, acesta oferă o acoperire excelentă pe tot parcursul zilei. Apa de cocos, ce se conține în fondul de ten, hidratează și hrănește pielea. Plus la toate, acesta are protecție solară SPF20.
  2. Apoi, folosim concealerul PowerStay. El va masca toate imperfecțiunille pielii și cearcănele sub ochi. Cu acest produs veți căpăta o durabilitate garantată a machiajului până la 18 ore. Acesta umple ridurile și nu lasă ”scame”, astfel păstrând aspectul tenului proaspăt întreaga zi. Concealerul se adaptează bine la culoarea tenului, în catalogul Avon veți găsi 6 nuanțe diferite.
  3. Fixăm fondul de ten cu o pudră bronz Bronzing Powder. Aceasta va adăuga o strălucire naturală machiajului. Totodată, este o opțiune perfectă pentru a vă bucura de un aspect bronzat. Pudra se contopește cu dermul și aproape nu se simte pe tot parcursul zilei.
  4. Cu ajutorul pomadei pentru sprâncene PowerStay definim sprâncenele. Produsul se aplică foarte ușor datorită unei pensule comode pentru aplicare. Pomada umple cu nuanță sprâncenele și le subliniază forma. PowerStay consolidează expresivitatea sprâncenelor până la 24 ore: produsul nu curge și nu se șterge.
  5. Farduri de pleoape Metallic Reign în nuanța Peach Princess vor face machiajul să arate îndrăzneț, păstrând, în același timp, naturalețea. Pigmentul intens se retușează și se transformă într-o nuanță gingașă de roz. Finish-ul metalic va adăuga o strălucire ușoară. Formula mătăsoasă asigură o omogenizare perfectă și nu permite fardurilor să se adune în pliul pleoapei.
  6. Completăm machiajul ochilor cu rimelul Euphoric. El va oferi genelor voastre lungime impresionantă și va conferi mai mult volum. Produsul conține ulei de ricin și keratină, care întăresc genele, împiedică căderea lor și stimulează creșterea acestora. Iar datorită formei periei, genele se colorează perfect fir cu fir. În același timp, mascara nu lipește genele între ele, nu creează pe acestea cocoloașe inestetice și nu se întinde.
  7. Tintul de buze PowerStay Liquid Lip Stain în nuanța StayNacked va finaliza machiajul. Produsul are o textură cremoasă și catifelată. Tintul se aplică ușor și oferă buzelor un aspect perfect mat. Unul din avantajele tintului este că acesta nu usucă buzele și nu lasă senzația neplăcută de strângere. În același timp, tintul este cu adevărat rezistent: nu se șterge și durează până la 10 ore. Pigmentarea intensă face posibilă obținerea nuanței dorite pe buze prin aplicarea unui singur strat.

Acest machiaj îți va lua doar 15 minute. Cu ajutorul lui, vei completa atât look-ul tău casual, cât și va sublinia ținuta elegantă de seară. Comandă produsele cosmetice Avon din noul catalog și fii cea mai strălucitoare versiune a ta!