PremierRentACar.ro - cel mai serios site de rent a car

Detalii

CategoriiAuto/moto
Taguriinchirieri auto, inchirieri masini, rent a car
Ultima actualizareLuni 2 august 2021
Vizualizari464

Voteaza & Distribuie

Descriere

Multi oamenii considera masina perechea suplimentara de picioare si au dreptate. Daca ar fi sa mearga pana in statiile de metrou, sa coboare si sa urce scari si sa schimbe doua-trei mijloace de transport in comun, omul ar obosi si ar avea nevoie de odihna sa se refaca dupa aceasta aventura. Chiar in orasele mari exista autobuze fara aer conditionat, iar oamenii, sa poata calatori cu ele, deschid toate ferestrele si trapa sa se faca putin curent.

Urgentele adevarate nu se pot rezolva cu ajutorul mijloacelor de transport in comun. Cineva drag este internat la un spital din Bucuresti sau din Targu-Mures si apartinatorii vor sa il viziteze, sa se intereseze de starea sa si sa ii duca lucrurile de care are nevoie. Nu exista masina in familie si nici un posesor de permis apt sa conduca pe o distanta atat de lunga intr-o stare de maxima tensiune.

Exita insa un site de rent care a venit cu o solutie eleganta a acestor urgente ale oamenilor: inchiriaza masina cu sofer cu tot. Oamenii au nevoie sa ii ia pe cei dragi din spital, sa ii duca la investigatii si cu trenul sau cu microbuzul nu se poate. Cineva bolnav are nevoie de liniste, de confort si de intimitate. Oamenilor li se intampla multe: cad si isi rup un ligament, au probleme la coloana sau la rotula, isi fractureaza piciorul.

Cineva care sta in Bucuresti si are masina la reparat nu poate sa mai stea linistit, auzind ca satul in care a crescut si in care locuiesc parintii sai este sub ape. El trebuie sa ajunga acolo urgent si sa isi aduca parintii la el sau in cazul in care acestia refuza, sa le gaseasca o locuinta provizorie. La toate acestea s-a gandit si fondatorul firmei de inchiriere masini Premierrentacar.ro de a pus la dispozitia clientilor:

1. Posibilitatea inchirierii unei masini foarte bune, cu locuri mai putine sau mai incapatoare. Inchirierea decurge in conditii exceptionale, fiindca masina este aleasa de client si pregatita de echipa firmei. In afara reviziei, masina este atent igienizata ca oamenii sa calatoreasca in ea cu drag. Canapelele sunt curatate, covorasele sunt aspirate si spalate, portbagajul dezinfectat. Oglinzile, geamurile sterse, caroseria fara urme de praf sau de noroi.

2. Tarife oneste raportate la faptul ca masinile sunt moderne si foarte scumpe, calatoria cu ele va fi garantat de 5 stele si ca se pot parcurge milioane de kilometri, daca timpul de inchiriere al masinii permite acest lucru. Numarul nelimitat de kilometri reprezinta o facilitate pe care clientii o apreciaza, fiindca nu se fixeaza limite ale distantei parcurse.

3. Asistenta rutiera, daca pe drum apare vreo problema.

4. Masina poate fi luata de la sediul firmei, dar si livrata la adresa indicata, oriunde in Bucresti, in schimbul unui tarif de 10 euro.

AUDI Q7 cu cutie de viteze automata este masina pe care si-ar dori-o oricine. Ea poate fi inchiriata la suma de 99 de euro pe zi, dar cu cat este inchiriata pentru mai multe zile, cu atat scade pretul inchirierii pentru o zi.
De la 99 de euro pentru prima decada, adica1-4 zile de inchiriere se ajunge la 59 de euro pe zi (cu 40 de euro mai putin) daca masina este inchiriata pentru o perioada mai mare de o luna (31 de zile).
Pentru grupuri mai mari, este disponibil Mercedes Vito, care are 9 locuri si poate fi inchiriat pentru suma de 69 de euro pe zi, suma mica, raportata la capacitatea masinii. Acelasi microbuz va costa 49 de euro pe zi, daca se inchiriaza pentru mai mult de o luna.

Turistii straini care vin in Romania apeleaza cu incredere la aceasta firma, multi dintre ei fiind clienti vechi si beneficiind de oferte personalizate din partea firmei. Sunt multi englezi, francezi, italieni, germani care inchiriaza din timp o masina foarte buna pe care o folosesc in timpul sederii in tara si in acest mod isi asigura si transferul de la aeroport la hotelul unde sunt cazati, dar si transportul prin tara, la edificiile pe care doresc sa le viziteze. Ei stiu ca este mult mai sigura inchirierea, decat sa ia un taxi, fiindca li s-ar pretinde o suma mai mare decat valoarea reala a cursei. Oamenii ar trebui sa fie prudenti, cand sunt nevoiti sa calatoreasca pe anumite distante cu masini conduse de necunoscuti (chiar taximetristi) si sa prefere sa inchirieze din timp masini pe care sa le conduca personal.

Aceasta firma de inchiriere masini poate fi accesata de pe orice dispozitiv conectat la internet, iar rezervarea se face simplu, in urmatoarele moduri:
- completarea si trimiterea formularului de contact
- configurarea rezervarii, utilizand formularul usor de completat de pe site, formular care trimite direct la masina aleasa si are atasat si un calculator online, astfel ca persoana care doreste sa o inchiriere pentru un anumit numar de zile, stie exact cati bani are de dat.

FORD FIESTA AUTOMAT inchiriat pe o periada de 8 zile costa 240 de euro. Se pot transforma banii in lei si se poate calcula in acelasi timp si pretul unui bilet de autocar sau avion/tren pe aceeasi ruta, apoi sa se inmulteasca la numarul persoanelor din masina, sa se vada ca nu este mare diferenta, cu toate ca masina este cel mai confortabil mijloc de transport. In plus, din masina se pot vedea orase, peisaje, palate, castele.

Inchirierea masinii cu sofer este o strategie menita sa asigure tuturor din familie o calatorie cat mai relaxanta si un concediu de vis. De multe ori cel care conducea sute de kilometri nu se mai simtea in concediu.