Ponturi pentru gravide

Ponturi pentru gravide

Detalii

CategoriiSanatate
TaguriFitness
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari3839

Voteaza & Distribuie

Descriere

Cum au reusit starurile de la Hollywood sa revina la silueta initiala, dupa ce au nascut?Halle Berry

Dupa ce a nascut o fetita, Nahla Ariela, Halle Berry s-a angajat pe termen lung intr-un antrenament de fitness si s-a inversunat sa aiba o alimentatie sanatoasa. A reusit sa isi recapete silueta la doar 2 luni dupa sarcina. Pe langa asta, bea foarte multa apa, iar programul ei de fitness inseamna 5 zile cu exercitii de cardio, kickboxing si antrenament de forta.


halle-berry
Tori Spelling

Pentru Tori Spelling n-a fost chiar asa usor, ea s-a luptat o vreme buna cu greutatea acumulata pe perioada celei de-a doua sarcini. Dupa ce a nascut-o pe Stella Doreen, Tori a inceput sa gateasca sanatos pentru toata familia, iar miscarea a facut-o tot cu familia, jucandu-se cu cei mici si cu sotul sau.


tori-spelling


Jennifer Lopez

J.Lo nu s-a sfiit sa se ingrase cat de mult a fost necesar pentru cei doi gemeni pe care i-a purtat in pantec. O adevarata luptatoare, Jennifer a tinut un regim intens de sport in care a combinat sesiune de alergari, cu altele de inot si ciclism.


Jennifer-Lopez


Nicole Kidman

Despre Nicole Kidman nu s-a putut spune cu precizie daca a fost sau nu insarcinata. A reusit sa-si mentina silueta pe perioada sarcinii, practicand spinning-ul, yoga si urmand o dieta sanatoasa. I-a luat doar cateva zile sa se reintoarca pe platoul de filmare, dupa nasterea lui Sunday Rose.


nicole-kidman


Milla Jovovich

La fel ca si J.Lo, nici Milla nu s-a dat in laturi de la nimic. A atins greutatea de 90 de kilograme cand a fost inscarcinata cu Ever Gabo Anderson, dar a scapat de cele 31 de kg extra apeland la antrenorul Harley Pastnernak.


milla-jovovich


Jessica Alba

Si Jessica a recurs la ajutorul unui antrenor pentru a scapa de burtica dobandita datorita sarcinii cu Honor Marie. Ramona Braganza a fost cea care a antrenat-o de 5-6 ori pe saptamana, apoi alimentatia corecta si apa, au fost combinatia prin care Jessica a slabit 15 kilograme.


jessica-alba