Planuri pentru noul an

Detalii

CategoriiSocial
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari3527

Voteaza & Distribuie

Descriere

La fiecare sfarsit de an, aproape toata lumea isi stabileste lista cu planuri pentru noul an ce vine. Fiecare an nou e un punct de cotitura, un nou inceput, asadar trebuie sa lasam in urma toate lucrurile negative si sa pornim la drum cu planuri de bataie noi, constructive, care sa ne faca sa evoluam in bine.
Rezolutii pentru noul an


Planuri pentru noul an
Lasam deoparte obiceiurile daunatoare si paguboase si adoptam altele sanatoase, in beneficiul nostru. Unele sunt mai usor de respectat, altele mai greu, insa si mai interesant este faptul ca multe dintre ele se regasesc in listele majoritatii oamenilor. Coincidenta sau nu, hai sa vedem cateva dintre cele mai des intalnite planuri pentru noul an.


Scaderea in greutate

Este una dintre cele mai comune planuri pentru noul an, daca nu chiar cea mai comuna. La fiecare inceput de an, cei care nu sunt multumiti de aspectul lor fizic se hotarasc sa scada in greutate. Asa ca se apuca de o noua dieta si de exercitii fizice intense pentru a se incadra la fix in timpul ramas pana la venirea caldurii, cand se va deschide sezonul la mare si la strand si vor defila in cele mai sexy costume de baie.
Scaderea in greutate


Scaderea in greutate
Renuntarea la fumat

Renuntarea la fumat este, mai mult ca sigur, cel mai greu de realizat plan pentru noul an. Fumatul este un obicei daunator cu care multi oameni se lupta, dar de care nu pot scapa. Tocmai din cauza greutatii cu care se straduiesc sa scape de patima tigarilor, oamenii au tendinta de a-si stabili cele mai marete rezolutii la inceputul unei perioade mai ample, cum este noul an, spre exemplu.
Renuntarea la fumat


Renunta la fumat!
Probabil ca le este mai usor sa se adapteze la ideea ca va urma o perioada dificila, cu lupte interne impotriva nevoii de nicotina, cu stari de agitatie si nevoia necontrolata de a manca sau de a avea o activitate, oricare ar fi aceasta. Trebuie spus de la inceput ca prima luna din an va fi cu siguranta una pe care cei care se lasa de fumat vor dori sa o uite.


Plata datoriilor

Fie la banci sau la furnizori, fie la prieteni, datoriile ne strica energiile pozitive cu care trebuie sa pasim in noul an ce vine. Asadar, multi dintre cei aflati in aceasta situatie isi propun sa le plateasca cat mai repede pentru a se putea bucura de liniste. Unii dintre ei lucreaza ore suplimentare pentru un supliment la salariu, altii renunta la delicatesele sau luxul de fiecare luna pentru a strange banii necesari achitarii datoriilor.
Plata datoriilor


Plata datoriilor
Chiar daca la inceput pare dificil sa strangeti banii, odata ce reusiti sa platiti intreaga suma, veti observa cum, treptat, incepeti sa reveniti la micile placerile pe care vi le permiteati in mod obisnuit. Si atunci va veti da seama ca rezolutia a meritat tot efortul.


Mai mult timp cu cei dragi

Din pacate, foarte multi oameni tind sa-si neglijeze familia si prietenii, redirectionandu-si timpul si atentia fie catre serviciul full-time, fie catre alte activitati neimportante in comparatie cu cei dragi. Un plan pentru noul an care merge la fix cu aceasta problema este alocarea unei cantitati mai mari de timp celor apropiati.
Mai mult timp cu familia


Mai mult timp cu familia
Din fericire, acest gest este gratuit si are beneficiul de a se intoarce la cel care l-a facut cu o rasplata pe masura. Nimic nu e mai relaxant, mai revigorant decat sa uitati de serviciu, scoala si probleme si sa va lasati purtati de atmosfera plina de caldura a familiei si prietenilor.


Invata ceva nou

Nu trebuie neaparat sa revolutionati un domeniu. Este de ajuns sa aduceti informatii noi in viata voastra sau sa le improspatati ori actualizati pe cele deja existente. Spre exemplu, in anul ce vine puteti invata o limba straina sau va puteti inscrie la un curs de dans, la fel de bine cum va puteti interesa de cultura si civilizatia unei tari, fapt care va ajuta daca planuiti sa si vizitati tara respectiva in viitorul apropiat.
Invata ceva nou


Invata ceva nou