Planetele si astrologia III

Detalii

CategoriiStiinta
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari2436

Voteaza & Distribuie

Descriere

Desi multi stiu ca fiecare zodie are planeta sa dominanta, foarte putini stiu, insa, ce inseamna acest lucru si ce influenta are planeta in viata lor? Ei bine, planeta respectiva ofera protectie si imprumuta din caracteristicile specifice ei nativilor pe care ii guverneaza. Mai mult, pozitia planetei pe harta astrala influenteaza fiecare zodie intr-un anumit fel la un anumit moment dat.Iata care sunt semnificatiile celor 8 planete (Mercur, Marte, Uranus, Pluto, Venus, Saturn, Jupiter si Neptun) a Lunii si a Soarelui asupra celor 12 zodii.


Saturn

Saturn se spune ca e cea mai dura planeta. Cei care se afla sub influenta ei are "ghinionul" de a da de multe ori cu nascul de realitate. Saturn e insarcinata sa ne arate limitele si puterea de rezistenta in urma acestui impact. Atunci cand alegem regulile dupa care sa ne ghidam si legile pe care sa le urmam. Saturn este constiinta si convingerea morala care nu ne lasa sa facem alegeri gresite. Planeta aceasta masoara puterea nativului de a se concentrara si limitele pana la care poate sa indure si il inzestreaza cu calitati cum sunt rezistenta si prudenta .Zodia guvernata de Saturn e Capricornul.


Uranus

Daca te afli sub influenta lui Uranus, bucura-te de sclipirea de moment si intuitie. Becul care se aprinde de-asupra capului este Uranus, planeta iluminarii spontane si a inspiratiei de moment. Uranus deschide mintea spre nou, e curios de necunoscut si intrigat neobisnuit.Zodia guvernata de Uranus e Varsatorul.


Neptun

Cei aflati sub influenta lui Neptun sunt pasionati de mistica, suprareal si metafizic. Sunt supersensibili si uneori cand Neptun e prin preajma le e greu sa faca diferenta intre vis si realitate, intre material si iluzie. Nu e de mirare ca cei aflati sub guvernarea lui sunt mereu cu capul in nori, visatori si ganditori.Zodia guvernata de Neptun e Pesti.


Pluto

Aceasta planeta se refera la relatiile nativilor cu puterea, fie ca sunt stapani sau supusi. Tot Pluto e responsabila de intalnirea sacrului cu demonicul si este unitstea de masura pentru forta regeneratoare, de abilitatea de a ne ridica de jos si de a renaste ca pasarea Pheonix. Mai mult, este simbolul eternei reintoarceri: cercul inchis al mortii si al vietii, repetate la infinit.Zodia guvernata de Pluto e Scorpionul.