Peugeot 208 vs Hyundai i20

Peugeot 208 vs Hyundai i20

Detalii

CategoriiAuto/moto
TaguriHyundai, Peugeot, piese auto
Ultima actualizareMiercuri 10 august 2016
Vizualizari1043

Voteaza & Distribuie

Descriere

Femeile isi aleg autoturismele pe care urmeaza sa le conduca avand cateva criterii cum ar fi: design-ul, confortul oferit de masina, dar si mobilitatea de care au nevoie pentru a se deplasa pe distanta scurta intr-un oras aglomerat (parcarea nu este o problema pentru astfel de masini).

Sunt preferate autoturismele de clasa mica precum: Peugeot 208 (marca a producatorului francez Peugeot) sau Hyundai i20 (marca a producatorului corean).

De ce as cumpara un Peugeot 208?

Peugeot 208 este o masina de clasa mica avand un design ce confera mai mult spatiu decat predecesorul sau. Modificarile estetice de la exterior au adus dinamism si atractivitate pentru toti cumparatorii acestui model. Se pare ca si design-ul interior a evoluat oferind ceva mai mult confort cu ajutorul scaunelor sport si a luminilor interioare.

Totodata acest autoturism te poate ajuta sa economisesti bani datorita consumului mic de combustibil pe care il are. Spre exemplu, un motor de 1.4 HDI de 68CP ( cutie de viteze automata ) are un consum de 3.4l/100km. In general consumul Peugeot-ului 208 variaza intre 3.4l/100km si 5.8l/100km.

Pretul unui Peugeot 208, cumparat la prima mana, este intre 10.000-17.000 €.

Ce caracteristici prezinta marca coreana Hyundai pentru modelul Hyundai i20?

Hyundai i20, un autoturism ce ofera siguranta datorita tehnologiei si sistemelor avansate folosite de producatorii coreeni.

Din punct de vedere al design-ului exterior, Hyundai i20 exceleaza prin unicitatea formei farurilor, dar si prin forma sa. La interior, masina este spatioasa, iar tehnologia iti ofera comenzi necesare generarii de confort. Totodata autoturismul include la interior porturi pentru USB, aer conditionar, dar si 6 airbag-uri.

Consumul de combustibil al Hyundai-ului i20 este de 3.8l/100km pentru un motor Diesel de 1.1 CRDi, 75CP ( cutie de viteze manuala ) sau de 4.9l/100km pentru un motor pe benzina de 1.2 Mpi, 85CP ( cutie de viteze manuala ).

Pretul unui Hyundai i20 porneste de la 7.900 € si poate ajunge pana la 14.500 €.
Design-ul impreuna cu formele masinii sunt principalele caracteristici pentru care iti vei alege o masina. Costul reparatiilor si al schimbului de consumabile este si acesta important, pentru Hyundai i20 si Peugeot 208 te poti bucura de piese auto ieftine.
Totodata consumul mic de combustibil, dar si bugetul de care dispui pentru achizitionarea unei masini noi (de clasa mica) te vor ajuta sa te decizi care este masina ce ti se potriveste.

Astfel, fie ca alegi sa achizitionezi un Peugeot 208 sau un Hyundai i20, vei avea la dispozitie o masina ce are calitatiile necesare pentru condusul intr-un oras aglomerat, unde, de obicei parcarea este o problema.