Orice bloc are nevoie de cutii postale

Detalii

CategoriiCasa/gradina
Taguricutii postale
Ultima actualizareJoi 14 mai 2020
Vizualizari845

Voteaza & Distribuie

Descriere

Daca un teatru incepe cu un foaier, un bloc de locuinte incepe cu cutii postale bloc. De fapt, o cutie postala este o fata ciudata a apartamentului tau si cartea ta de vizita. Primele casute postale au aparut in Franta la mijlocul secolului al XVII-lea. Apoi, in Florenta, au inceput sa fie create cutii din lemn deosebite pentru scrisori anonime.

Astfel de cutii erau amplasate la comunitatile bisericii. In secolul al XVIII-lea, pungi speciale de panza au fost atarnate pentru a colecta scrisori in cafenele si hoteluri. Postasii austrieci au avut un moment greu, deoarece trebuiau sa duca cutia postala cu ei, fixand-o la centura. La inceput, in Romania, casutele postale erau amplasate in exteriorul portii, iar corespondenta cadea direct in mainile destinatarului. Sau daca era o casa cu mai multi proprietari, cutia postala era amplasata la usa, iar postasul trebuia sa treaca pe la fiecare usa, livrand corespondenta.

Stii de ce in SUA postasii arunca corespondenta pe veranda sau pe pamantul din fata vilei si casutei?

  • Cutiile postale de acolo apartin USPS (Serviciul Postal al Statelor Unite ale Americii) , si numai aceasta organizatie are dreptul sa utilizeze cutiile postale din America.

Unde poti comanda cutii postale?

Cutiile postale moderne din Romania, pe care le poti comanda de la firma cutiipostalebloc.ro sunt echipate tinand cont de toate tipurile de solicitari ale clientilor. Acestea sunt echipate cu incuietori metalice si au forme dreptunghiulare si culori diferite, care simplifica viata rezidentilor si creeaza un fleur de elita. Firma realizeaza cutii postale bloc care sunt realizate din tabla neagra dublu decapata, de 0,8 mm si vopsita electrostatic.

Acesta este un material de calitate, iar durabilitatea produselor din metal este bine cunoscuta. Modelele de cutii postale arata foarte frumos si nobil. Cutiile postale din metal sunt amplasate in interiorul casei scarilor, iar pentru decor se pot folosi culori similare sau in contrast cu textura si culoarea peretelui. Nuantele de culori pot fi rosu inchis, negru, maro, alb, crem, galben si multe altele. Cutia postala este un dispozitiv postal unic, care il informeaza pe proprietar despre prezenta corespondentei. Intr-un complex rezidential cutiile postale sunt de acelasi fel, amplasate intr-o anumita forma pentru design sau un bloc compact.

Cutii postale bloc frumoase si estetice


Acest dispozitiv convenabil este util proprietarilor, creeaza o atmosfera de confort, iar atunci cand proprietarul se intoarce acasa obosit dupa o zi lucratoare, doar trebuie sa arunce o privire in cutia sa postala pentru a ridica corespondenta.

Odata cu dezvoltarea tehnologiilor moderne, aceasta parte a amenajarii spatiului pentru locuinte, se modernizeaza constant, iar cutiile postale pentru bloc, devin tot mai atragatoare ca aspect. Casutele postale sunt usor de integrat intr-o nisa de perete. Acest lucru economiseste spatiu, are un aspect estetic, bazat pe conceptul general de design al grupului de intrare dintr-o cladire de apartamente.

Astazi, aceasta devine o solutie foarte populara, deoarece economiseste spatiu, are un aspect estetic, bazat pe conceptul general de design al grupului de intrare dintr-o cladire de apartamente. Costul cutiilor postale depinde de dimensiune si de numarul cutiilor. Dispunerea cutiilor postale este selectata in functie de dimensiunea nisei din perete, iar spatiul ramas este de obicei inchis cu un cadru special din metal. Astfel de cutii postale au o serie de avantaje fata de alte tipuri.