Oratorica te invită la cursuri de engleză în București!

Oratorica te invită la cursuri de engleză în București!

Detalii

CategoriiEducatie
TaguriBucuresti, Cursuri de limba engleza
Ultima actualizareMiercuri 8 februarie 2023
Vizualizari97

Voteaza & Distribuie

Descriere

În societatea din ziua de azi este obligatoriu să știi o limbă de circulație internațională, întrucât globalizarea este din ce în ce mai accentuată și trebuie să recunoaștem că este frumoasă comunicarea interculturală care ne poate îmbogăți cunoașterea.

Ei bine, te încurajăm să susții meditații de engleză în București!

Cei de la Oratorica, au profesori calificați și certificați în ceea ce privește predarea limbii engleze, o limbă de circulație internațională extrem de importantă și ușoară de învățat, totul datorită profesorilor care se pliază pe ritmul de învățare a fiecărui om și pe nevoile sale.

Înainte de toate, cei de la Oratorica îți vor oferi un test gratuit, pentru înțelege la ce nivel te afli cu limba engleză pentru a ști care este punctul de pornire în ceea ce te privește. La Oratorica poți să te înscrii la cursuri inclusiv ca matur, adolescent sau copil, nu se face diferențe de vârstă și învață pe toată lumea cât de eficient și de performant este posibil, totul ca aceste cursuri de engleză în București să fie cât mai plăcute și mai flexibile pentru tine.

Cei de la Oratorica sunt convinși că învățarea performantă, eficientă și îndreptată spre cel care învață este aceea care se realizează în grupuri mici, deoarece numai așa profesorul își poate concentra atenția pe toți studenții. În momentul în care actul de predare se realizează în grupuri mari, este perfect de înțeles faptul că profesorul nu se poate focusa pe toată lumea care vrea să învețe, iar rata de eficiență, performanța și rezultatele vor scădea.

În ceea ce privește deplasarea, nu trebuie să te îngrijorezi legat de acest aspect, întrucât cursurile Oratorica pot fi predate inclusiv online! Și nu numai că pot fi predate online, vei avea și un manual interactiv care îți va eficientiza învățarea și îți va maximiza rezultatele obținute, totul ca tu să ieși cu zâmbetul pe buze și cu satisfacție de la fiecare curs care îți va fi predat de către profesorii Oratorica.

Cât despre orar, la fel, nu trebuie să te stresezi din acest punct de vedere, ultima oră la care poți susține cursul fiind 19:30. Așadar, poți participa atât dimineața la cursuri, cât și după-amiaza și seara.

Nu în ultimul rând, un alt factor important și marcant al cursurilor de la Oratorica este că îți vor oferi un certificat după ce finalizezi cursurile. Certificat, care va atesta nivelul tău de cunoaștere a limbii engleze, tocmai pentru ca tu să poți demonstra că vorbești limba engleză fluent și că poți să te conectezi intercultural cu persoane din străinătate.

Pentru înscriere lasă-le un mesaj Whatsapp sau contactează-i la+40 (743) 048 666.