Oferte noi numai pe Panourisolare365

Detalii

CategoriiCasa/gradina
Taguripanouri solare
Ultima actualizareMiercuri 3 mai 2017
Vizualizari1145

Voteaza & Distribuie

Descriere

Liderul produselor care utilizeaza energii regenerabile, Panourisolare365, va ofera acum o serie de produse de calitate la preturi foarte bune.

Pe Panourisolare365 gasiti o gama variata de panouri solare, simple, cu tuburi vidate, pompe de caldura, kituri fotovoltaice, panouri solare termice, invertoare de tensiune si alte produse. Panourile solare fotovoltaice sunt utile pentru a converti energia solară în energie electrică. Panouri termice solare, plane, sunt acum la oferta. Seria KS de panouri solare este disponibila cu 10 ani garantie. Boilerul solar de 200 l, cu 2 serpentine, va este oferit acum la doar 2499 ron.

Daca aveti nevoie de produse de iluminat, la 12V,24V sau 220V, gasiti un sortiment variat de becuri cu LED, cu lumina calda sau rece, produse de firme renumite din domeniu: ItechSol, TOPRAY Solar, WT,Well. Sunt produse de calitate, speciale pentru diferite aplicatii fotovoltaice. De asemenea comercializam baterii-acumulatori pentru aplicatii fotovoltaice, invertoare de tensiune, accesorii si gadgeturi solare.

Pentru furnizarea apei calde menajere puteti folosi kit-uri solare termice, pachete complete, suficiente pentru 5-6 persoane. Calitatea premium este dublata de preturile convenabile, in asa fel incat furnizarea apei calde menajere nu mai este o problema dificila de solutionat.Diferite boilere termoelectrice si rezervoare de apa competeaza oferta variata de produse. Boilere solare portelanate, orizontale sua cu flansa, va ajuta in furnizarea apei calde menajere.

Pentru reparatii, gasiti o varietate de accesorii, piese pentru montaj, piese de shcimb, consumabile si componente separate pentru instalatiile solare termice. Daca optati pentru energii „curate” atunci generatoarele eoliene sunt solutia ideala. Aceste mici turbine eoliene cu regulator de incarcare furnizeaza putere nominala de 400 W, iar generatorul are 3 faze sincron.

Diferite produse si componente de instalatii termice va sunt acum accesibile la preturi promotionale, pe Panourisolare365. Accesorii pentru centrale, teava flexibila din otel sau chiar antigel solar sunt prezente in oferta diversificata a magazinlui online. Plasati acum comanda pentru a fi siguri ca produsele dorite se mai afla in stoc si le puteti achizitiona la preturi bune.

https://www.panourisolare365.ro/catalog/panouri-solare-fotovoltaice-43