Oferta de toamna a Centrului de Limbi Straine Genesis

Detalii

CategoriiEducatie
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari2048

Voteaza & Distribuie

Descriere

Cursurile oferite de Centrul de Limbi Straine Genesis sunt caracterizate printr-un format modern, metode de predare bazate pe conceptul de "invatare diferentiata", program flexibil, materiale de studiu ce apartin celor mai prestigioase edituri din Europa (Oxford, Macmillan, Hachette, Longman etc.) si traineri atent selectati, specializati in metodica predarii cursurilor de limbi straine.

Oferta de toamna pentru copii consta in cursuri de limba engleza, germana si spaniola, pe diferite categorii de varsta, dupa cum urmeaza:

"English PlayGround" – curs de limba engleza, adresat copiilor cu varste intre 4-6 ani, ce isi propune sa armonizeze abilitatile de receptare a mesajului oral cu abilitatile de reproducere a acestuia prin folosirea de metode interactive.

"English Explorers" – curs de limba engleza, adresat copiilor cu varste intre 7-14 ani, ce urmareste imbunatatirea abilitatilor de comunicare in patru directii: listening, speaking, reading si writing.

"Lass uns spielen!" – curs de limba germana, adresat copiilor cu varste intre 4-6 ani, ce presupune armonizarea abilitatilor de receptare a mesajului oral cu cele de reproducere a acestuia, prin joc, pictura, muzica sau poezie

"Das theather kommt!" – curs de limba germana, adresat copiilor cu varste intre 6-9 ani, ce are la baza invatarea prin joc de rol (piese de teatru); va avea ca finalitate punerea in scena a unei piese de teatru in limba germana.

"Planetino" – curs germana, adresat copiilor cu varste intre 9-11 ani, ce urmareste imbunatatirea abilitatilor de comunicare la nivelul ascultarii, vorbirii, cititului si scrisului.

"Espanoles descubren!" – curs de limba spaniola, adresat copiilor cu varste intre 6-9 ani, ce propune invatarea limbii spaniola la nivelul ascularii, vorbirii, cititului si scrisului, prin metode interactive precum jocul, teatrul, muzica sau pictura.

Cursurile pentru copii integreaza invatarea unei limbi straine in activitati culturale (invatare prin muzica, teatru, pictura, modelaj sau stiinta) si sunt axate pe stimularea creativitatii generale si a capacitatilor lingvistice de comunicare in limba aleasa.