Ofera o sansa copiilor talentati

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriFamilie si copii
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari2983

Voteaza & Distribuie

Descriere

Pentru ca cei mai multi dintre copiii care obtin rezultate remarcabile in diferite domenii de activitate au o situatie materiala modesta si nu isi pot permite sa urmeze cursuri care sa le cultive talentul, fundatia le ofera saptamanal, programe de instruire si formare educationala.

Din dorinta de a-i ajuta pe acesti copii si de a le oferi un sprijin adaptat necesitatilor lor, a luat nastere proiectul „OFERA O SANSA".

Primele personalitati care si-au manifestat dorinta de ajuta copiii talentati sunt: interpreta de muzica populara - Maria Dragomiroiu, artista Mirabela Dauer, creatorul de moda - Catalin Botezatu si cunoscutul designer roman de accesorii in industria modei - Mihai Albu. Pentru a sustine cauza acestor copii, ei au oferit cate o creatie sau un obiect drag lor pentru a fi scos la licitatie pe site-ul www.oferaosansa.ro.

Obiectelor donate de ei, care in plus fata de valoarea lor intrinseca au si o bogata incarcatura emotionala, li se alatura si unele dintre cele mai spectaculoase tablouri realizate de copiii talentati in domeniul artelor vizuale. Prin gestul lor, cei mici au dorit sa demonstreze nu numai ca merita sa li se ofere o sansa, ci si ca isi propun sa nu ramana pasivi la ceea ce se intampla in jurul lor, ajutandu-si astfel colegii.

Toate obiectele se gasesc pe site-ul proiectului si sunt scoase la licitatie.

Cei care doresc sa cunoasca o mica parte din geniul acestor copii, sau doresc sa se implice oferindu-le o sansa pentru o pregatire menita sa le dezvolte si sa le sustina talentul, o pot face participand activ la acest proiect.