Obiecte prea stanjenitoare pentru a fi folosite

Obiecte prea stanjenitoare pentru a fi folosite

Detalii

Categorii
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari3660

Voteaza & Distribuie

Descriere

Obiectele prea stanjenitoare pentru a fi utilizate in public nu sunt nici putine, nici prea sofisticate, ele ajutand insa la usurarea unor operatiuni. Situatia in care v-ati pune folosindu-le in ochii lumii ar fi cam ca atunci cand conduceti o masina alimentata cu apa de la robinet, care nu se strica niciodata, dar are o caroserie de forma unui penis gigantic.


Oamenii – inclusiv cei care sunt dependenti de cumparaturi si sunt dispusi sa dea banii pe aproape orice – au tendinta de a respinge produsele, daca acestea i-ar face sa para caraghiosi in ochii altora, de aceea, o serie de obiecte folositoare sunt rareori utilizate. O mica lista cu astfel de produse stanjenitoare ar arata cam asa:
GoateeSaver


GoateeSaver, aparatoarea pentru cioc1. Aparatoarea pentru cioc. Odata ce v-ati decis sa va lasati cioc, asta complica barbieritul celorlalte zone ale fetei. Lama de ras poate sa alunece foarte usor in zona ciocului si atunci va trebui sa renuntati la el tocmai cand ati constatat ca va prinde atat de bine. Un dispozitiv numit GoateeSaver va poate ajuta, insa este bine sa-l folositi departe de privirile altora pentru ca veti arata ca un cyborg cu un sintetizator vocal in loc de gura. Oricum, GoateeSaver-ul este o inventie buna, oferita in mai multe marimi.2. Umbrela de gat. Cand va tundeti si sunteti felicitat(a) dupa aceea pentru noul look, putini realizeaza pe moment ca sunteti torturat de micile fire de par strecurate intre gulerul camasii si gat. Pentru a evita acest efect secundar neplacut s-a inventat „umbrela de gat", un fel de lighean instalat in jurul gatului, care impiedica ajungerea firelor de par unde nu trebuie. Este eficient, insa aplicat, va da aspectul cetateanului anului 2100, asa cum aparea el in filmele SF de prin anii ’50. Putini se incumeta sa ceara asa ceva frizerului.


3. Ledurile pentru ochelarii de vedere. Se stie ca, odata cu varsta, acuitatea vizuala scade. Nu mai distingem atat de bine literele si atunci avem nevoie de ochelari. Deocamdata, sunt mijlocul cel mai accesibil si sigur de corectare a vederii. Doua cleme speciale, atasate ramei ochelarilor, pe lateral, dotate cu leduri, va asigura si iluminarea textului citit, dar va va apropia cel mai tare de familia Cyborg. Purtate la birou, colegii cei noi va vor lua drept depanatorul de calculatoare si vor face coada ca sa fie serviti. Pana la urma veti deveni „ochelaristul cu faruri".
Personal Cooling Collar


Personal Cooling Collar4. Gulerul racoritor. Asa numitul Personal Cooling Collar ar putea fi o binecuvantare pentru oricine in zilele toride. Atasat in jurul gatului, el este un ventilator circular, actionat printr-o baterie, insa va fi cam ciudat sa apareti pe strada cu el. Toata lumea se va intreba care-i limita pe care nu trebuie s-o depasiti, altfel va luati adio de la cap, pentru ca asa au vazut cu totii ca se intampla in filme cu cei care poarta asa ceva in jurul gatului.5. Pisoarul portabil pentru femei. O simpla piesa din plastic le permite femeilor sa urineze „din picioare", oricat ar parea de ciudat. Este un obiect extrem de folositor atunci cand conditiile de igiena dintr-o toaleta publica lasa foarte mult de dorit. Sau daca la femei este coada, dar la barbati e liber. Este insa cam stanjenitor sub privirile altora, pentru ca in ambele cazuri va crea impresia ca a avut loc o schimbare de sex. In unele cazuri, aceasta confuzie ar putea duce la declansarea unui scandal, eveniment cat se poate de stanjenitor intr-un cadru unde se poate intampla orice.


Desigur, lista cu obiecte prea stanjenitoare pentru a fi folosite ar putea fi completata cu bila de exercitii incastrata in fotoliul de birou (desi ajuta la mentinerea unei pozitii corecte la masa de lucru, va obliga sa faceti echilibristica), sau aparatul pentru usurarea circulatiei sanguine la picioare (va da aspectul unor proteze butucanoase, ca de pedeapsa). Multe dintre ele fac pasul de la stanjenitor la ridicol si-ar putea deveni subiectul unei expozitii aparte. Majoritatea oamenilor habar n-au de existenta lor.