O sticla rezistenta si reutilizabila

O sticla rezistenta si reutilizabila

Detalii

CategoriiRegional
TaguriRomania
Ultima actualizareMiercuri 27 iulie 2022
Vizualizari47

Voteaza & Distribuie

Descriere

Pregatirile de drum se fac cu doua-trei zile inaintea plecarii. Hainele curate sunt calcate atent si alese special sa fie potrivite cu activitatile proiectate. Impachetarea lor ia timp, fiindca la hotel nu mai sta nimeni sa calce bluze, tricouri sau pantaloni, ci ele sunt scose din bagaje si imbracate. Cu lista in fata, cei care pleaca bifeaza pe rand: trusa cu pasta de dinti si periutele, trusa cu produse cosmetice in care se afla neaparat crema cu protectie solara ridicata, cardurile, portofelul cu bani, fiindca nu se pleaca la drum fara lichiditati.

Nimic nu trebuie sa fie omis! Se pun in bagaje preventiv bandaje curate, dezinfectant si tratamente de prima necesitate: pentru dureri de cap sau de masele, pentru combaterea febrei si pentru probleme digestive. Si in bagaje, dar si in masina trebuie sa fie mai multe sticle rezistente si reutilizabile, sigure pentru apa, lichidul vital fara de care omul nu se simte confortabil. Cu masina se strabat pustietati in care nu se afla un magazin. Soarele arde puternic si nevoia de apa creste. Atat sticlele pline, cat si cele goale fac parte din categoria lucrurilor prioritare la drum.

Ideea ca se poate opri undeva pentru a fi cumparata apa nu este mereu valabila. In varful muntilor nu se mai poate cumpara apa, ci fiecare se duce cu sticla lui. In plus, cand sunt blocaje in trafic nimeni nu mai coboara din masina printre celelalte masini sa traverseze dupa apa la magazinul de pe traseu, mai ales ca toata lumea este nervoasa si se poate produce si un accident.

Sticlele din masina si cele din bagaje reprezinta baza, iar alegerea lor se face dupa criterii bine stabilite ca lumea care bea apa din ele sa fie multumita pe deplin. Uneori in sticlele de plastic uitate in masina persoana careia ii este sete nu gaseste decat apa fiarta. Din cauza soarelui toata caldura razelor sale este retinuta de plastic, iar apa poate fi folosita la spalat. Cu o sticla cumparata de pe site-ul magazinului Uzspace.ro nu se va intampla niciodata acest lucru fiindca tritanul actioneaza asemenea unui termos, pastrand apa rece, ceaiul si cafeaua calde, conform dorintei omului.

Cine nu are timp dimineata sa isi bea cafeaua acasa, o poate bea din aceste sticle speciale in drum spre mare sau in drum spre serviciu. Usoare, placute la vedere ele se pot tine cu o mana, fiindca sunt practice. Daca nu i se strange bine capacul sticla luata din comert se poate varsa pe tapiteria masinii sau pe covorul acesteia, dar sticlele Uzspace sunt sigure, ele putand fi puse fara retinere langa actele de studii, langa documentele personale sau alaturi de hainele curate din bagaje.

In stocul magazinului se afla sticle de dimensiuni diferite, de la cele pentru copii sau pentru birou, pana la cele de tip sport care sunt luate in cursele de ciclism sau pe munte. Fiecare isi alege dimensiunea dorita si se poate bucura de faptul ca sticla minune are si o strecuratoare ca in ea sa fie pus sucul de lamaie peste apa. Multa lume bea aceasta combinatie, iar daca lamaia ar fi stoarsa pur si simplu direct intr-o cana sau in sticla, lichidul s-ar umple de samburii mici si suparatori. Din ibric se poate turna direct in sticla ceaiul aromat, fiindca si el va fi strecurat atent cu ajutorul dispozitivului atasat sticlei.

Prin urmare, primul criteriu aplicat in alegerea sticlei este mentinerea indelungata a calitatilor lichidului care a fost pus in ea. Fiind un material de calitate superiora tritanul mentine intact si gustul apei sau al ceaiului, dar si temperatura initiala a lichidului. Al doilea criteriu este garantia ca lichidul respectiv nu se va pierde si nu va ajunge in locuri nedorite. Cand o sticla obisnuita de apa se varsa, exista doua aspecte neplacute:
- pierderea apei, cand este cea mai mare nevoie de ea. Se stie cum se economiseste fiecare strop/gura de apa pe traseele montane si cat de scumpa este apa potabila din sticla.
- pierderea unor lucruri care ar putea fi afectate de umezeala, cum ar fi: electronicele, documentele, udarea hainelor curate.

Intereseaza la fel de mult si rezistenta sticlelor. Fiecare persoana este bine sa stie ca are sticla ei pe care o poate utiliza de sute de ori si pe care o poate spala de cate ori doreste, mai ales daca pune ceai si cafea in ea. De fapt, ar trebui comandate separat sticle de apa si sticle pentru ceai si cafea, fiindca in magazin exista sticle de culori diferite si se poate jongla cu culorile. De pilda, pentru cafea sau ceai se poate alege o sticla galbena sau portocalie pentru ca acestea se beau dimineata, in timp ce pentru apa se pot alege culorile verde si albastru.

Vestea buna este ca magazinul specializat in astfel de sticle le livreaza prompt, iar comanda poate fi plasata online. Comenzile plasate pana in ora 16 sunt livrate a doua zi ca sticlele sa poata fi utilizate cu drag de catre cei care le-au cumparat. O comanda de 10 sticle nu reprezinta o risipa, fiindca peste doua luni incep scolile, deci sticlele din tritan vor fi utile si dupa terminarea vacantei.

In toamna, oamenii se reintorc la servicii, copiii la scoala si vremea se racoreste. Atunci va fi nevoie si de apa, dar si de un ceai cald sau de o cafea aromata. Lumea este deosebit de frumoasa, daca omul stie sa isi puna in bagaje de cate ori pleaca din casa tot ce ii sporeste confortul si siguranta.