O investitie care merita: cursuri de engleza business! Angajati mai smart, afacere prospera!

Detalii

CategoriiEducatie
TaguriCursuri de limba engleza
Ultima actualizareMarti 4 ianuarie 2022
Vizualizari192

Voteaza & Distribuie

Descriere

Alege o investitie de ultim moment, ale carei roade le vei culege fara indoiala in anul 2022: cursuri de engleza business. Una dintre cele mai valoroase resurse ale unei afaceri de succes este reprezentata de angajati, iar investitia in dezvoltarea lor este esentiala!

O afacere in crestere implica si oameni integrati intr-un continuu proces de dezvoltare. Invatarea unei limbi straine e parte din progres, asa ca nu ezita sa oferi ca bonus angajatilor tai cursuri engleza business. Cu aceasta ocazie, angajatii tai vor avea ocazia sa invete sau sa-si imbunatateasca nivelul de limba engleza.

Ce beneficii aduce inscrierea angajatilor la cursuri de engleza business?

Unul dintre principalele atuuri pe care le are pachetul de cursuri engleza este faptul ca accentul este pus pe conversatie, role play, pe invatarea termenilor tehnici si imbunatatirea pronuntiei in limba engleza. Astfel, angajatii tai vor reusi:

1. Sa isi dezvolte vocabularul specific mediului de afaceri si vocabularul specific ariei lor de activitate (industrie, finante, juridic, IT, HR etc.);

2. Sa isi imbunatateasca pronuntia in limba engleza;

3. Sa isi reaminteasca si sa isi consolideze regulile de baza ale gramaticii limbii engleze;

4. Sa isi exerseze fluenta in limba engleza prin indeplinirea unor sarcini individuale (discursuri, prezentari business), in pereche si in grup (role – play vanzare, intalnire de afaceri). Trainerul care monitorizeaza evolutia cursantilor ofera feedback in timp real, astfel incat acestia sa-si implementeze corect si eficient noile informatii si sa-si dezvolte abilitatile conversationale.

Centrul de limba engleza Flying Colours ofera cursuri de engleza business in care accentul este pus pe latura practica. Trainerii asigura implicarea si includerea activa a fiecarui participant in conversatii prin exercitii individuale si de grup.

In timpul cursurilor, se folosesc metode creative si interactive de invatare rapida. Astfel, angajatii tai nu vor avea parte doar de predarea unor simple notiuni teoretice de limba engleza.

Cursul va incepe cu o evaluare a cunostintelor la nivel gramatical, nivel scris si fluenta in conversatie, care vor ajuta trainerii sa calibreze metodele de predare la nevoile specifice ale cursantilor si companiei.

In urma evaluarii si luand in calcul nevoile obiective ale companiei, Centrul de limba engleza Flying Colours iti va propune cursuri engleza pentru mediul de afaceri, axate pe domeniul general sau adaptate la domeniul de activitate al afacerii tale. In timpul si la sfarsitul modulului de curs, fiecare angajat va primi feedback si va fi evaluat.

Odata castigata abilitatea de a comunica simplu si usor in limba engleza, angajatii tai vor avea capacitatea de a reprezenta afacerea ta mult mai bine si vor contribui mult mai eficient la dezvoltarea unor strategii adaptate pietei nationale si internationale, fara a se lovi de imposibilitatea depasirii barierei lingvistice.

Limba engleza este un life skill, este pretutindeni si ofera infinite oportunitati de dezvoltare si contureaza noi orizonturi. La finalul cursurilor, angajatii tai vor avea abilitatea de a te reprezenta oriunde, oricand si de a comunica in engleza spontan, prezentand corect filosofia business-ului tau.

Intra pe site-ul FlyingColours.ro, consulta oferta completa de cursuri engleza business si alege pachetul care se potriveste cel mai bine angajatilor si afacerii tale. O afacere de succes inseamna angajati instruiti si pregatiti sa comunice cu oricine, oricand, oriunde! Investeste in angajati si bucura-te de rezultate!