Nume de utilizator pentru conturile de de Internet

Nume de utilizator pentru conturile de de Internet

Detalii

CategoriiDivertisment
Taguriinternet
Ultima actualizareLuni 18 mai 2015
Vizualizari1533

Voteaza & Distribuie

Descriere

Numele de utilizatori sau username-urile ofera utilizatorilor de pe Internet o identitate pentru a se folosi de serviciile World Wide Web. Un nume de ecran pe care il alegi pentru contul tau de email, pentru aplicatiile de chat sau pentru alte servicii web ar trebui sa fie unic si captivant, insa si numele de scena ale modelelor de videochat de la studiourile de renume ca Charmstudios trebuie sa fie la fel de inedite si de catchy pentru a atrage atentia si a reflecta putin din personalitatea celei in cauza.

Scopul numelor de ecran

Un nume de scena este acel nume ales de catre o persoana care isi doreste la un moment dat sa foloseasca un calculator cu retea la Internet pentru a se loga si pentru a se prezenta in acest mediu online.
La un nume de ecran se poate face de asemenea referire si drept ca la un user name, acest termen fiind imprumutat din limba engleza.
Acest nume serveste scopului de autentificare a identitatii unei persoane in timp ce incearca sa se logheze intr-un cont de email, pe messengerul instant, in camerele de chat sau de videochat si in cadrul altor asemenea site-uri care necesita folosirea unui nume de utilizator si a unei parole.

Nume de ecran diferite pentru conturi diferite

Se pare ca majoritatea utilizatorilor de Internet se folosesc de serviciile mai sus mentionate. Cei mai multi utilizatori nu dau atat de multa atentie la numele pe care le folosesc online si nu se gandesc la a-si lua niste nume indraznete si captivante.
Oricum, aceste lucruri sunt presupuse si este nevoie de asa ceva in unele domenii si retele sociale sau conturi din mediul online. Cand vine vorba despre studiourile de videochat, modelele angajate acolo trebuie sa folosesca cele mai provocatoare si tentante nume de scena pentru ca oamenii sa fie interesati sa intre in Privat cu ele.
De asemenea, si in ceea ce priveste conturile de email sau de pe retelele sociale din ziua de azi, trebuie sa avem grija cum ne prezentam si care ne este numele. In acest cazuri, de exemplu, trebuie sa ne afisam cu propriile nume pentru ca aceste medii sunt create pentru a lua legatura cu prietenii, familia, cunostintele, cu partenerii de afaceri sau cu diverse firme si a avea un nume ciudat, in acest caz poate sa para dubios si nimeni nu iti va cunoaste adevarata identitate si cu siguranta nu iti doresti acest lucru numaidecat.

Crearea de nume de ecran

Cum sa creezi nume de scena cool si care sa te faca sa iesi in evidenta fata de altii? Exista o multime de exemple de nume de ecran pe care le poti intocmi si pe care le poti crea pentru a te folosi de ele in mediul online, asta in cazul in care te afli pe messenger sau pe Instagram. Nume interesante de acet fel pot fi alese cu ajutorul codurilor ASCII.
Caracterele ASCII sunt folosite pentru a genera nume cu anumite simboluri specifice. Oricine se poate juca si experimenta foarte multe in acest proces de creare de nume de scena tari. Tehnica folosirii tastei ALT in combinatie cu alte taste numerice rezulta diferite caractere si simboluri de care te poti folosi pe Internet.