Noul Ford S-Max si Galaxy

Noul Ford S-Max si Galaxy

Detalii

CategoriiEconomie
TaguriFord
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari3490

Voteaza & Distribuie

Descriere

Noile modele Ford S-Max si Galaxy vor beneficia de noul propulsor Ecoboost, dar si de un nou nivel de dotari si o calitate sporita a materialelor folosite pentru interior. Modelele S-Max si Galaxy vor integra noul design regasit la conceptul Iosis.

Noile modele for fi lansate in ianuarie 2010, fiind prezentat si noul propulsor pe benzina 2.0 STCI turbo alimentat. Noul propulsor va produce 200 cp si va duce noul Ford S-Max de la 0-100 km/h in doar 8.6 secunde. Ford a reusit de asemenea sa micsoreze nivelul emisiilor, ajungand la 189 g CO2/km. Toate modelele STCI vor fi dotate cu o cutie automata cu dublu ambreiaj, sistemul Ford numindu-se Powershift.

Ford a imbunatatit de asemenea si propulsorul diesel 2.0. Noul diesel avand trei optiuni de putere, 113 cp, 138 si 161 cp. Pentru a demonstra ca Ford este intr-o continua dezvoltare, noile modele vor beneficia de lampi spate tip LED ca si dotare standard, iar ca si optional, lumina de intalnire tip LED.

Interiorul va fi dotat cu materiale si culori noi de cea mai buna calitate. In ceea ce priveste gadget-urile, Ford a implementat sistemul "blind spot information", care ne atentioneaza daca avem o masina in unghiul mort. Ford va dota de asemenea noile S-Max si Galaxy cu camere video pentru marsarier si limitator de viteza.

Masina va fi prezentata oficial la Salonul Auto de la Bruxelles.

sursa: masini.ro