Modele de genți care nu au voie să-ți lipsească

Detalii

CategoriiShoping
Tagurigenti, posete
Ultima actualizareMarti 4 octombrie 2022
Vizualizari109

Voteaza & Distribuie

Descriere

Reprezentantele sexului frumos știu aproape de fiecare dată cum să-și alcătuiască o ținută potrivită cu fiecare împrejurare. Și, după cum bine știi, nu totul ține de piesele vestimentare alese, cât de accesoriile potrivite și alese în mod inspirat, de fiecare dată. Și care este acel ”ceva” care transformă o ținută banală într-una cu adevărat reușită? Gențile de damă, acel accesoriu care reușește de fiecare dată să ne surprindă în mod plăcut!

Niciodată nu ai prea multe genți!

Deși bărbații nu înțeleg prea bine acest aspect, demnele urmașe ale Evei știu că propoziția următoare este un mare adevăr: niciodată nu ai prea multe genți! Toate femeile știu că geanta sau poșeta trebuie aleasă în funcție de ținută și de aceea este important să ai de unde alege. Reprezintă nu doar un simplu obiect în care să depozitezi diferite obiecte de care ai nevoie, ci este mai mult o extensie a personalității posesoarei și transmite celor din jur anumite mesaje. Prin urmare, chiar trebuie să o alegi așa cum trebuie, iar pentru asta ai nevoie de măcar câteva modele din care să-ți faci alegerea. Poate și de aceea, atunci când vine vorba despre cumpărarea unei genți, recomandarea specialiștilor este să nu te grăbești. Găsește un magazin sau un site în care să ai parte de o gama larga de posete de dama, pentru a avea de unde alege. Evident, calitatea trebuie să primeze, pentru că îți dorești ceva rezistent, care să arate bine chiar și după o purtare îndelungată și care să îți ofere un plus de stil și eleganță.

Un mic truc, de efect

Există mai multe tipuri de genți care se potrivesc de minune pentru o gamă variată de ținute, dar în garderoba ta ar trebui să se găsească măcar șase modele clasice, mereu la modă, și care se achită cu brio de sarcina lor. În rândurile următoare îți vom vorbi, pe scurt, despre fiecare:

Clutch


Este acel model de geantă care este de neînlocuit atunci când vine vorba să spui „prezent” la anumite evenimente speciale din viața ta. Poți alege un clutch care poate fi purtat pe umăr sau în mână, nu contează. Ceea ce este cert, este tocmai faptul că avem de a face cu o geantă plină de rafinament, elegantă și care pare că sfidează moda. Din fericire, ai o ofertă generoasă de unde să-l alegi pe cel care să te facă să te simți frumoasă și plină de stil.

Shopper

Este unul dintre modelele preferate de multe femei, pentru faptul că este foarte spațioasă, nu te face să te simți copleșită de dimensiunile ei generoase și în interiorul ei poți depozita cam tot ce ai nevoie pe parcursul unei zile. Dacă ai un stil de viață dinamic și ești mereu în mișcare, un astfel de model nu are voie să-ți lipsească din garderobă. Și, din punctul nostru de vedere, astfel de genti crem reprezintă acea alegere care se potrivește la multe ținute și te scoate din multe încurcături.

Geantă de mână

Cu siguranță știi și tu că un astfel de model este alegerea cea mai populară și aici ai toată libertatea să optezi pentru ceea ce îți place. Elegante, sport, casual, nu contează! Important este să le alegi pe cele care îți completează frumos ținuta și îți oferă și spațiul de depozitare de care ai nevoie. Ce-i drept, mult mai redus decât în cazul genților shopper, dar nu este nicio problemă. Te poți descurca foarte bine cu ceea ce ți se pune la dispoziție!

Geantă de umăr

Este acel gen de accesoriu care este în același timp confortabil, practic și îți permite să-ți alcătuiești rapid o ținută corectă. Poate că nu una care să semene cu cea din ultimele jurnale de modă, dar, în orice caz, corectă și care nu lasă loc de interpretări. Acest model de geantă este perfect în special pentru faptul că îți lasă mâinile libere, ceea ce îți oferă un plus de confort. Există modele de genți de umăr care pot fi purtate atât pe parcursul zilei, dar și seara, și reușești cu ajutorul lor să obții un look perfect, plin de feminitate, adică exact ceea ce îți dorești! Nu este de mirare că specialiștii au trecut acest model pe lista de genți care nu au voie să-ți lipsească din garderobă!

Crossbody

Este un model caracterizat prin adaptabilitate și confort. Găsim acest model de geantă de damă atât în dimensiuni mici, dar și medii, și este perfect pentru clipele în care este nevoie să ai asupra ta doar strictul necesar. Oferă ținutei un aspect elegant și nu mai este nevoie să adăugăm cât de populare sunt aceste genți în rândul doamnelor sau domnișoarelor. Dacă încă nu ai o geantă Crossbody în garderoba ta, atunci poate că ar fi timpul să corectezi cât mai repede această lacună fashion.

Rucsac

Deși ai putea crede că se potrivește doar acelor ținute sport, să știi că nu este chiar așa. În ultima vreme, este un model de geantă care a intrat în atenția creatorilor de modă, care l-au inclus în ținute îndrăznețe, pline de feminitate și chiar în cele elegante. Este acel model de geantă care se potrivește atât persoanelor mai tinere, dar și celor ceva mai mature. Așadar, dacă ești genul de persoană mereu contra cronometru, aflată mereu în mișcare, care se ocupă de 1000 de treburi în același timp, dar în același timp îți place să arăți și bine, îți poți compune o ținută la care rucsacul să se potrivească perfect. Mai mult chiar, există și modele care sunt create pentru a se potrivi de minune unor ocazii speciale, unde este nevoie de o ținută mai elegantă, așa că nu mai ai nicio scuză pentru a nu-ți cumpăra și tu o astfel de geantă.

Acestea au fost sugestiile noastre referitor la modelele de genți care nu au voie să-ți lipsească. Evident, poți alege oricând altceva, dar de regulă cu acestea șase nu ai cum să dai greș atunci când îți alcătuiești ținuta pentru fiecare moment din viața ta! Tu pe care le preferi?