Mingile antistres

Detalii

CategoriiSanatate
TaguriFitness
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari3933

Voteaza & Distribuie

Descriere

Mingile antistres devin din ce in ce mai populare in ultima vreme. Strangerea in mod repetata a unei astfel de mingi va ofera un sentiment de eliberare de stres emotional si fizic. Pe langa aceasta eliberare de stres, mingea este buna si pentru intarirea muschilor mainii si antebratului.

O minge antistres nu trebuie sa aiba intotdeauna o forma rotunda. Pentru diversitate, poate avea alte forme interesante: un fruct, o fata, o leguma, etc. De obicei e umpluta cu spuma de cauciuc, dar cele care sunt menite pentru uzul terapeutic contin gel de densitati diferite. Alte tipuri pot avea un invelis de cauciuc si in interior pulbere fina.

Deci, cum ajuta o minge la eliberarea stresului? Cand tineti pumbul strans, mana dvs este in tensiune musculara, chiar si atunci cand nu tineti nimic in palma. Odata ce desfaceti pumnul si tensiunea musculara se relaxeaza. Inchizand si desfacand pumnul va ajuta sa reduceti stresul. Mingea antistres va ofera ceva pe care sa-l tineti in mana si face exercitiile de detensionare mai eficiente. Provoca un efect de calm si liniste mentala, contribuie la reorientarea energiei si la scaderea tensiunii arteriale, ceea ce ajuta la reducerea stresului.