Mila Kunis

Mila Kunis

Detalii

CategoriiDivertisment
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari3467

Voteaza & Distribuie

Descriere

Pe numele sau intreg Milena Markivna Kunis, actrita Mila Kunis s-a nascut la Cernauti, in Ucraina, in 14 august 1983. In anul 1991 s-a mutat cu familia in Los Angeles. Creascand in Ucraina, actrita a fost initial afectata de mutarea pe continentul american.


S-a lovit de alta cultura, de alte mentalitati, nu stia la inceput nici limba si a fost tachinata de colegii sai. Mila isi aminteste de aceste momente si isi descrie mereu starea de atunci zicand: "Imagineaza-ti ca esti surd si orb la sapte ani". Actrita si-a imbunatatit limba engleza vizionand emisiunea "Pretul Corect".

Mila Kunis


Mila Kunis
Mila Kunis a invatat la scoala Hubert Howe Bancroft si la Fairfax Senior High School, iar dupa ce a terminat liceul a urmat, pentru o vreme, cursurile Universitatii Loyola Marymount.


Cand avea doar noua ani, la indemnul tatalui sau, Mila Kunis a inceput sa ia niste cursuri de actorie la Beverly Hills Studio, loc unde si-a intalnit viitorul manager, Susan Curtis. La inceput aparea doar in reclame pentru reviste sau televiziune.


Rolul sau de debut a fost cel din serialul "Days of our Lives", iar apoi a avut cateva aparitii in "7th Heaven". De atunci a mai avut cateva prestatii in filme precum "Gia" sau "Santa With Muscles", dar remarcata s-a facut cu rolul sau din serialul "That '70s Show", incepand cu 1998. Pret de opt sezoane, Mila Kunis a fost Jackie Burkhart. Actrita avea doar 14 ani si a fost nevoita sa minta in privinta varstei pentru a primi acest rol, pentru care a fost apoi nominalizata de sapte ori la "Teen Choice Award".


De asemenea, Mila Kunis este vocea personajului Meg Griffin din cunoscutul serial animat, Family Guy.

Mila Kunis si Ashton Kutcher in That 70's Show


Mila Kunis si Ashton Kutcher in That 70's Show
Actrita a aparut intr-o sumedenie de productii precum "Forgetting Sarah Marshall", "Max Payne", "After Sex", "Get Over it", "Boot Camp", "The Book of Eli", insa adevaratul succes a venit odata cu rolul avut in "Black Swan", pentru care a castigat in 2010 premiul Marcello Mastroianni pentru Cea mai buna actrita, la Festivalul International de la Venetia.


Mila Kunis s-a aflat pe pozitia a 54-a din topul "102 Sexiest Women in the World", realizat in 2002 de revista Stuff. In anul 2006, actrita s-a regasit pe locul 47 din lista "Hot 100" a revistei Maxim, iar in 2008 se gasea tot aici, pe pozitia 81. In acelasi an, tot pe locul 81, se afla si in revista FHM care a realizat un top 100 al celor mai sexy femei din lume. Tot in 2008, Mila Kunis a aparut pe coperta revistei "Complex Magazine".


In anul 2009, actrita a ajuns chiar pe a cincea pozitie a Topului 100 realizat de revista Maxim. Totodata, in competitia "Spike Guys Choice Awards" din 2009, aceasta a fost aleasa, aflandu-se in competitie cu Milla Jovovich, drept "The Hottest Mila". In acelasi an a fost numita de catre premiere.com cea mai frumoasa femeie de la Hollywood.