McLaren a prezentat monopostul de Formula 1 din 2010

McLaren a prezentat monopostul de Formula 1 din 2010

Detalii

CategoriiSport
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari2842

Voteaza & Distribuie

Descriere

mclaren-a-prezentat-monopostul-de-formula-1-din-2010McLaren a prezentat astazi noul monopost de Formula 1 cu care va concura in 2010. McLaren MP4-25 va sta la dispozitia campionilor mondiali din Formula 1 din ultimii doi ani, Lewis Hamilton si Jenson Button.

Martin Whitmarsh, managerul echipei britanice McLaren, s-a declarat foarte multumit de modul in care au muncit designerii si inginerii echipei. Boss-ul echipei a mai spus ca este increzator ca noua masina McLaren ii va ajuta decisiv pe cei piloti in tentativa lor de a deveni campioni mondiali.

Dintre toate monoposturile prezentate pana acum (Ferrari, Mercedes), McLaren MP4-25 prezinta un design aparte. Cea mai vizibila noutate este prezenta la nivelul carcasei de motor, care este lipita de aripa spate. Asemenea monopostului Ferrari si a monopostului Red Bull de anul trecut, nasul este amplasat mult mai sus, fapt care duce la modificarea centrului de greutate.

Elementele aerodinamice din fata se remarca prin impozanta lor, dar in cazul monopostului McLaren acestea par a fi si mai dezvoltate decat cele de pe Ferrari. Povestea deflectorului spate ramane un mister, McLaren ascunzand de ochii presei acest aspect al noului MP4-25.