Matinal cu scandal

Matinal cu scandal

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriHarrison Ford, Rachel McAdams, Roger Michell
Ultima actualizareJoi 7 august 2014
Vizualizari778

Voteaza & Distribuie

Descriere

Titlul original: Morning Glory
An: 2010
Durata: 102 minute
Regia: Roger Michell
Scris de: Aline Brosh McKenna
Actori: Rachel McAdams, Harrison Ford, Diane Keaton
Gen: Comedie

Cand neobosita si workoholica producatoare de televiziune Becky Fuller (Rachel McAdams) este concediata de la un program de stiri locale, cariera ei incepe sa arate la fel de sumbru ca si viata ei amoroasa. Poticnindu-se la un loc de munca la „Daybreak” (unul dintre cele mai neurmarite matinaluri de stiri din tara), Becky decide sa revitalizeze emisiunea aducandu-l ca moderator principal pe legendarul Mike Pomeroy (Harrison Ford).

Din nefericire pentru ea, Pomeroy refuza sa acopere subiecte precum barfele despre celebritati, vremea, moda si meserii, sa nu mai vorbim de a lucra cu co-prezentatoarea Colleen Peck (Diane Keaton), o fosta regina a frumusetii si o veche personalitate a emisiunilor matinale, care este mai mult decat fericita sa discute despre aceste “stiri”.

In timp ce Mike si Colleen nu rateaza nici un moment de a se lua la harta, mai intai in culise, apoi in direct, infloritoarea poveste de dragoste dintre Becky si colegul ei, producatorul Adam Bennett (Patrick Wilson), incepe sa se destrame. In curand Becky se trezeste luptandu-se sa-si salveze relatia, reputatia, slujba si in cele din urma, emisiunea.