Magazin Online de Cosmetice

Detalii

CategoriiShoping
TaguriCosmetice Profesionale, produse cosmetice
Ultima actualizareJoi 16 februarie 2017
Vizualizari1054

Voteaza & Distribuie

Descriere

De curand o prietena si-a propus sa incerce o noua modalitate de a-si rotunji veniturile, asa ca s-a gandit sa incerce sa isi deschida un mic salon de cosmetica, ea ocupandu-se exclusiv de manichiura doamnelor si domnisoarelor, si de ce nu, chiar si a domnilor. Cum in proportie de 90% clientela acesteia sunt doamnele si domnisoarele, Mihaela a pus accent pe unghiile cu gel, acestea fiind la mare cautare. Desi majoritatea fetelor care vin la salon sunt foarte pretentioase, marea majoritate, cauta si ca pretul sa fie cel mai mic posibil. Din acest motiv Mihaela a ales sa foloseasca cosmetice ieftine Amalia, pentru ca doar asa poate sa ofere cele mai bune servicii la cele mai mici preturi.
Inainte de a lua aceasta decizie, Mihaela, s-a interesat foarte mult de mai multe branduri si geluri uv ieftine, geluri uv colorate, si alte cosmetice, pana a reusit sa ia o decizie cu privire la ce produse sa foloseasca la salon. Mihaela a testat mai multe produse pe propia piele pana ajuns sa foloseasca cosmetice Amalia. In cele din urma aceasta a decis ca gelurile UV color Lila Rossa, de la cosmetice Amalia, sunt cele mai bune. Gelul este ideal pentru un decor de unghii sclipitor ce lasa unghia lucioasa si datorita autonivelarii gelul se aplica intr-un singur strat lasand unghia terminata, timpul de uscare este aproximativ 120-180 de secunde.
Doar la Amalia a intalnit preturi mici la geluri uv colorate, de buna calitate, ce lasa un aspect placut unghiei, lasand unghia lucioasa si datorita autonivelarii gelul se aplica doar intr-un singur strat, salvand astfel timp, si gestionand mai bine cantitatea folosita dintr-un produs, pentru fiecare client in parte.
Printre avantajele oferite de Amalia, se numara: practicarea celor mai bune preturi, pentru produse de buna calitate, gama foarte larga si variata de produse cosmetice, seriozitate si costurile foarte mici de transport, aproape insesizabile. De asemenea fiecare comanda este insotita de garantie si de posibilitatea de retur, in cazul in care sunt sesizate lipsuri/deteriorari ale produsului.
Deoarece comenzile se pot executa cu usurinta online si Amalia accepta chiar si plati online, nu de putine ori, mi-am luat foarte multe produse cosmetice, cu bani relativ putini, Amalia avand nenumarate promotii.