Cosmetice profesionale oferite de Glemis

Detalii

CategoriiShoping
TaguriCosmetice Profesionale
Ultima actualizareVineri 9 iunie 2017
Vizualizari1554

Voteaza & Distribuie

Descriere

Produsele cosmetice au apărut încă din Egiptul antic, în anul 4000 î.e.n., când femeile din înalta societate foloseau o cremă verde de față, formată din minereu de cupru pentru a-și sublinia trăsăturile. Sprâncenele și le colorau cu o cremă obținută din plumb și seu de oaie, iar parfumul îl foloseau pentru a acoperi mirosul machiajului pe care îl utilizau.

Multe popoare au început să folosească diferite trucuri și ingrediente de frumusețe, care sunt folosite chiar și astăzi la crearea cosmeticelor profesionale. Tipul de ten diferă de la persoană la persoană, iar nevoile sunt automat diferite, de aceea există din ce în ce mai multe produse în industria cosmeticii destinate atât tenului, cât și părului.

Produse profesionale de lux

Produse care sunt destinate tenului se găsesc și în magazinul Glemis.ro, la prețuri extrem de accesibile. Produsele profesionale de lux sunt acum mult mai ușor de obținut cu ajutorul magazinelor online, însă Glemis pune la dispoziție produse la prețuri imbatabile și oferte dintre cele mai diverse. Livrarea se face extrem de rapid, iar comanda se face atât pe site, cât și telefonic. Voi completați datele, iar de restul se ocupă Gemis.ro.

Produsele de pe Glemis.ro
sunt adresate persoanelor dinamice și moderne, preocupate în permanență de propria imagine, dar al căror inamic este timpul. Produsele cosmetice profesionale, grație calității lor ridicate duc în final la un look perfect, indiferent că este vorba despre îngrijirea pielii, a părului sau a unghiilor. Clienții magazinului Glemis.ro sunt diverși, de la stiliști, make-up artiști, persoane fizice și până la saloane profesionale, așadar produsele și sfaturile sunt mereu centrate pe clienți.

Pentru un ten perfect, pe Glemis.ro veți găsi creme pentru toate tipurile de ten, de la brand-uri cunoscute și consacrate în industria cosmeticii, seruri, seturi profesionale, fonduri de ten, pigmenți de culoare și până la bureți de blending.

Produsele destinate părului sunt la fel de diverse, precum și cele pentru ten, astfel încât șampoanele, balsamurile, măștile sau tratamentele pentru păr fac parte din rutina zilnică de îngrijire, așa că nu pot lipsi nici din magazinul Glemis. Serumurile, tratamentele profesionale și aparatura profesională stau la dispoziția clienților pentru a-și face treaba cât mai bine posibil, cu minimul de efort.

Produsele destinate corpului sunt pentru fiecare tip de piele și hidratează în profunzime, regenerează pielea, îi conferă un aspect plăcut și de asemenea, la magazinul Glemis se găsesc și produse antiîmbătrânire, care lucrează și satisfac nevoile clienților perfect.

Glemis.ro vă așteptă cu categorii diverse de produse, destinate părului, tenului, pielii sau unghiilor, iar comenzile se fac extrem de rapid.

https://www.glemis.ro/index.php?route=product/special