LexCars.ro - Aduce conceptul de vanzari masini la un alt nivel

Detalii

CategoriiAuto/moto
Tagurimasini, masini de vanzare, masini rulate, Targu Mures
Ultima actualizareVineri 7 aprilie 2017
Vizualizari1615

Voteaza & Distribuie

Descriere

O masina reprezinta un stil de viata. In pune in valoare personalitatea si iti confera o imagine de care sa fii pe deplin satisfacut. Cand esti in cautarea unui model care sa iti satisfaca cerintele de ordin functional si utilitar, cauti anunturi de vanzari masini pe Internet si cel mai bun raport calitate-pret. Aici intervine LexCars.ro, o idee de afacere pornita de doi antreprenori romani cu experienta de peste 15 ani in domeniul auto, care iti ofera modelul ce se potriveste ca o manusa preferintelor tale.

Pentru LexCars.ro o masina nu este un simplu mijloc de transport cotidian, ci exprima personalitatea celui care o conduce, placerea de a sofa si armonia dintre utilitate si confort.

Cateva motive pentru a apela la serviciul de vanzari masini de pe LexCars.ro

Experienta noastra in domeniul auto si colaborarile cu dealeri externi autorizati, din Germania, Austria, Cehia si alte tari vestice europene, ne permit sa aducem masini rulate de lux, cu certificat de garantie si conformitate.

Premisa noastra este sa eficientizam procesul de vanzari masini, astfel incat orice client care apeleaza la serviciile noastre sa se bucure rapiditate si sa aiba increderea ca a facut alegerea corecta. Pe LexCars.ro oferim modele de lux variate in sistemul de vanzari masini si oricare poate fi al tau prin programul de leasing sau serviciul de trade-in.

Am stabilit parteneriate cu cele mai cunoscute banci din Romania, printre care Banca Transilvania, BCR si Unicredit, iar pe site vei gasi si un calculator de rate prin care stabilesti planul cel mai potrivit bugetului tau.

O alta noutate oferita pe piata din Romania de compania LexCars.ro o reprezinta sistemul de trade-in. Vii cu masina la noi pentru valorificare, completezi un formular prin care ne spui ce model esti interesat sa achizitionezi si prin intermediul dealerilor nostri venim cu raspuns in cel mult 24 de ore cu privire la pretul masinii tale si al modelul de care esti interesat.

LexCars.ro iti ofera programul de vanzari masini pe comanda

Stii ce masina iti doresti si nu o avem pe site? Nicio problema, o aducem pe comanda! Oferim consultanta in timpul procesului de achizitie, stabilim care sunt necesitatile tale si ce model ti se potriveste, verificam, achizitionam, oferim transport si inscriere. Intregul proces dureaza intre 6-8 zile si in acest timp iti asiguram masina de curtoazie.

Colaboram strans cu parteneri externi de incredere, ce ofera pentru orice model expus la vanzari masini certificari si RAR la zi. Masinile de pe LexCars.ro au mai putin de 30.000 de kilometri reali, computer de bord, sisteme inteligente de siguranta, ABS, ESP, si beneficiaza de garantie 24 de luni.

Gama variata de modele disponibile in serviciul de vanzari masini

O masina reflecta starea si personalitatea celui care o conduce, iar noi punem foarte mult accent pe acest detaliu. Aducem masini de lux pe care le poti testa in showroom si cumpara in rate convenabile.

Porsche, Maseratti, Mercedes si BMW sunt doar cateva dintre modelele expuse la vanzarea de masini pe site, care care isi asteapta proprietarul.

Contacteaza-ne oricand pentru mai multe informatii la numarul de telefon 0745145250, pe adresa de email office @ lexcars.ro sau daca accesezi website-ul: www.lexcars.ro