Katie Holmes, Beyonce și Rihanna ­- trei vedete care au ales fusta plisată în anul 2022

Detalii

CategoriiShoping
Tagurifuste, haine, Imbracaminte
Ultima actualizareMarti 7 iunie 2022
Vizualizari428

Voteaza & Distribuie

Descriere

Tendința fustelor plisate este una pe care cu siguranță nu vei dori să o ratezi în acest sezon. Indiferent de lungime, scurtă, lungă sau trei sferturi, dacă este strânsă pe talie, populara fustă plisată flatează toate siluetele, creând o siluetă tipic feminină. Pentru că iubim această tendință drăguță, iată unele idei inspirate din ținutele unor vedete, despre cum putem purta o fustă plisată în anul 2022. De asemenea, putem considera ținutele vedetelor care foarte rar dau greș, că pe niște sfaturi pentru a ne duce ținuta și implicit aspectul, la nivelul următor.

Revenind periodic pe podiumurile celor mai celebre case de modă, putem spune că fustele plisate sunt un trend vintage deoarece nu este un model nou. La un moment dat, probabil că fiecare femeie a avut și este posibil să aibă încă, o fustă plisată uitată prin dulap. Dacă ați crezut că nu o să o mai purtați curând, v-ați înșelat. Anul acesta fusta plisată a revenit în trenduri, mai glorioasă ca oricând.

Ca de fiecare dată, și anul acesta fusta plisată este potrivită pentru multe tipuri de ținute, cum ar fi ținutele elegante, casual sau chiar și pentru cele sport. O dată cu revenirea în trenduri, Katie Holmes, Rihanna și chiar Beyonce și-au etalat deja bucuria de a purta din nou acest model de fustă, arătând ”argumente” importante cu privire la avantajele unui astfel de croi.

Fustele plisate sunt, evident, o alternativă mai prietenoasă și practică vara, decât blugii sau pantalonii. Și, în timp ce pantalonii strâmți se pot simții constrângători, fustele plisate lasă adesea mult mai mult loc pentru ca pielea să respire, astfel că nici transpirația nu mai face parte din această ecuație. Este dublu avantaj.

Dar ce alte avantaje ne mai poate aduce un astfel de croi clasic și elegant? Recent, Katie Holmes a fost văzută într-o ținută clasică a anilor '90, în timp ce purta o fustă plisată cu un tricou alb, o geantă Givenchy și o pereche de mocasini simpli, marca Gucci. În timp ce ținuta ei valora mii de dolari, fusta plisată a adus ținutei un aer casual și a amintit multora de ”vechea” Holmes care, acum foarte mulți ani, a reușit să fure admirația tuturor.

Un alt exemplu este cel al Rihannei. Ea a folosit o fustă plisată pentru a minimiza o ținută care altfel, ar fi for extrem de extravagantă. Ea a purtat o fustă mini plisată cu o cămașă Celine foarte scumpă, alături de o pereche de pantofi cu toc marca Amina Muaddi, în timp ce a ieșit la cumpărături.

Dacă mai aveți nevoie și de alte dovezi sau alte argumente cum că o fustă plisată este o alegere deosebită în 2022, atunci trebuie să aflați și Beyonce care a purtat în luna martie o fustă plisată cu o pereche de sandale, ținută pe care a și postat-o la ea pe Instagram. Aspectul a vorbit de la sine și nu a avut nevoie de nici un comentariu dar, cu siguranță a influențat multe femei să ia în considerare achiziționarea unei jachete care poate fi asortată cu toate fustele plisate casual din această vară. Dacă fusta lui Beyonce a fost un design marca Alessandra Rich care nu a costat puțin, nu trebuie să vă îngrijorați pentru că o să găsiți la Casa Tradițională, multe modele deosebite la prețuri avantajoase.

De asemenea, un alt avantaj al acestui croi de fuste este acela că nu prea există vreun model de pantofi care să nu arate bine cu o fustele plisate, după cum au demonstrat cele trei vedete menționate mai sus. Poți purta mocasini, poți purta sandale cu platformă și o curea în talie, sau poți purta chiar și pantofi cu toc.