5 piese vestimentare pe care le poți purta cu botine cu platformă

Detalii

CategoriiShoping
Taguribotine, fuste, Incaltaminte, paltoane, pantaloni
Ultima actualizareMiercuri 14 octombrie 2020
Vizualizari419

Voteaza & Distribuie

Descriere

Botinele cu platformă au fost dintotdeauna o provocare în domeniul modei. Practic, botinele cu platformă au fost iubite de la prima vedere și au câștigat mulți adepți, în special datorită versatilității lor, dar și a frumuseții. Dacă și ție îți place acest tip de încălțăminte, dar nu știi exact la ce ținute s-ar potrivi, iată câteva idei de asortare.

Jeanși


Jeanșii în combinație cu botinele cu platformă sunt de-a dreptul surprinzători, pentru accentuează trăsăturile feminine în combinație cu un strop de pragmatism vestimentar. Poți să alegi o pereche de botine ieftine care să completeze ținuta prin culoare, iar platformele îți vor da un aer elegant, cu care te vei face remarcată. În plus, jeanșii moderni îți lasă gleznele la vedere, așa că nu vei mai avea probleme cu așezarea lor în interiorul botinelor. Vei avea astfel posibilitatea să arăți impecabil, cu foarte puțin efort. Poți să asortezi și texturile articolelor vestimentare, astfel încât dacă vei alege botine din piele întoarsă, optează pentru o jachetă din același material, care se va potrivi minunat.

Rochii


Din orice material ar fi realizate aceste rochii, ele se vor potrivi de minune botinelor cu platformă, mai ales că acestea din urmă vor crea o ușoară iluzie de alungire a piciorului. Astfel, fie că alegi rochii de lână, de vâscoză sau de bumbac, fie că sunt cloș, sau drepte pe corp, vei vedea că botinele cu platformă se potrivesc de minune la rochii, mai ales dacă sunt accesorizate cu jachete ușor supradimensionate. Rochiile sunt o expresie a feminității, iar botinele completează discret ideea de ansamblu, făcând dintr-o ținută aparent banală o adevărată operă de artă.

Paltoane

În general paltoanele de toamnă timpurie sau trench-urile crează un efect vizual care pare că scurtează din înălțimea ta reală. Acest lucru se întâmplă deoarece paltoanele au dimensiuni cumva standard, deasupra genunchiului și atunci este nevoie de ceva care să ofere impresia de alungire. Realizează acest lucru cu ajutorul botinelor cu platformă, însă ai grijă ca acestea să se potrivească foarte bine cu modelul de palton ales. Unele botine se asortează mai ușor la stilul sport, în vreme ce altele merg discret spre zona eleganței. Important este să le combini în mod corect, ca să creezi o imagine de ansamblu impecabilă.

Fuste

Ca și în cazul rochiilor, textura fustelor este mai puțin importantă. De fapt, aproape orice caracteristică este potrivită, deoarece fustele merg extraordinar de bine cu botinele cu platformă, fiind un laitmotiv al sezoanele de toamnă și iarnă. Dimensiunile fustelor sunt mai puțin importante deoarece tocmai botinele au rolul să pună în valoare outfitul, accentuând și forma corpului. Asociază-le cu geci până în talie, din denim, blană sau piele, iar astfel botinele și fustele vor crea imaginea idilică a toamnei târzii transpusă în mod vestimentar.

Pantaloni

Pe lângă jeanși, botinele reușesc să se potrivească de minune în aproape orice context vestimentar. Pantalonii normali, din diferite materiale, cu croială dreaptă sau strânsă pe picior reușesc să se integreze foarte bine alături de botinele cu platformă. Pantalonii uzuali, dar cu croială deasupra gleznei, vor evidenția încălțămintea, dar și liniile picioarelor, și astfel vei reuși să arăți mai suplă și mai înaltă.

Botinele cu platformă sunt versatile și oferă nenumărate moduri în care să le porți, chiar și la cele mai neconvenționale ținute. Botinele de acest tip vor fi mereu plăcute și la modă, reprezintă adevărate repere în tendințele și evoluția vestimentației.

Sursa foto: unsplash.com/photos/ws8XXuc-i_4