Jonglerii, percutie si magie in weekend, pe Faleza Cazino

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriConstanta
Ultima actualizareJoi 8 august 2019
Vizualizari809

Voteaza & Distribuie

Descriere

Evenimentul Filme in aer liber a inceput marti, 6 august, pe Faleza Cazino din Constanta, intr-un nou sezon de cinema in aer liber, care va avea loc pana pe 18 august. Anul acesta este programata o selectie speciala, ce cuprinde unele dintre cele mai bune comedii, filme de aventuri si filme pentru copii si familie ale tuturor timpurilor.

Utilizand echipamente performante, un proiector digital mobil de 18.300 de lumeni si un ecran gonflabil de 120 m², Filme in aer liber la Constanta ofera o calitate a proiectiei intalnita in marile sali de cinema ale lumii. Evenimentul si-a propus inca de la inceput sa apropie publicul larg de filmul european si de filmul de autor, in general.

In acest sfarsit de saptamana, pe langa proiectiile de film, constantenii vor mai avea parte de multe alte activitati:

9 august, 19:30-21:00 Atelier de jonglerie si flow art cu CRISPUS

Animatia stradala este o forma de arta participativa, ce consta in practicarea unor tehnici diverse cu scopul de a anima publicul, de a-i produce dorinta de implicare sau de a-i transmite anumite mesaje, ridicand semne de intrebare. Animatia stradala este o forma de arta care ajunge in locurile in care celelalte forme nu reusesc. Animatia stradala apare in toate locurile in care publicul este prezent, fie el si simplu trecator. Este o metoda cu un puternic caracter participativ si experiential.

Jongleria, sau Flow Arts, este capacitatea unui individ de a produce tipare de forma si culoare, controland unul sau mai multe obiecte in coordonatele spatiu-timp. Cu alte cuvinte este arta, desprinsa din artele circului si din ritualuri stravechi, de a crea o miscare fluida folosind obiecte in miscare. Exista multe obiecte care pot fi manevrate, iar in acest atelier vor fi prezentate o parte dintre ele. Participantii vor deprinde tehnici de baza in manuirea poi-urilor, a staff-ului, mingilor de jonglat

10 august, 20:30-21:30 Spectacol de percutie cu Balasa Percussion Group

Format in 2013 cu scopul si dorinta de a bucura oamenii, acest grup si-a atins menirea prin participarea la evenimente nationale si internationale, cu diferite tematici in contexte precum: cultura, sport, urban si cauze umanitare. Au fost onorati sa bata tobele pentru unii dintre cei mai mari campioni mondiali ai Romaniei: Gabriela Szabo si Ivan Patzaichin.
Grupul este infiintat de Gabriel Balasa, muzician si percutionist roman, artist plastic si showman. Balasa a fost prezent in cei peste 15 ani petrecuti pana acum in lumea muzicii pe scenele festivalurilor si teatrelor din tara si din strainatate.
Experimentat percutionist, el a avut de-a lungul timpului colaborari cu artisti romani din diverse registre (Loredana, Directia 5, Adrian Naidin, A.G. Weinberger si altii), convins dintotdeauna ca muzica este limbajul universal in care putem comunica oricum, fara a tine cont de granite, nationalitate sau credinte.

https://youtu.be/c8Y6xyZWerw

11 august, 19:30-21:30 Eveniment pentru copii Creative Arts

Se spune ca ora magica este la miezul noptii iar in Tara Uriasilor totul este magie!

Cei mici vor picta cufarul fermecat al Marelui Urias Prietenos, pentru a-si pastra aici toate amintirile lor frumoase.

Atelierele pentru pentru copii se vor desfasura pe o perioada de 2 ore, inaintea proiectiei de film de duminica, destinata copiilor si familiei. Alaturi de un trainer, doi animatori si un maestru de ceremonii, copiii mai mari de 4 ani vor invata tainele picturii pe lemn iar prichindeii vor avea parte de un atelier de colorat.

11 august, 20:30-21:00 Spectacol de magie cu MAGITOT

“Stiu, e simplu sa treci repede peste promovarea unui artist. Ce poate sa faca el atat de spectaculos, incat sa te opresti asupra lui, chiar si cateva momente ... Pai pentru asta s-a inventat MagiTOT. Spun "s-a inventat" pentru ca mama lui nu l-a facut magician cu duhul din Lampa lui Alladin, ci el, baiat constiincios, s-a hotarat sa mearga la scoala exact cand era mai mare nevoie de cineva care sa mature strada. Dar nah, i-a placut scoala de actorie, i-a placut magia, a facut bine si, cand era sa faca si mai bine, i-au spus unii mai trecuti pe la Filarmonica ca e intr-o ureche, dar deloc absoluta. Si a ramas magician. E musai sa il vedeti.”

Magitot a cucerit romanii cu momentele lui inedite de magie si stand-up comedy si i-a facut mereu sa zambeasca, castigand premiul de originalitate la concursul Romanii au talent, sezonul 9.

https://youtu.be/v7P_UIfGI8E

Detalii despre filme, activitati si programul complet al evenimentului pe site-ul filmeinaerliber.ro.