Investigatii RMN in Bucuresti

Detalii

CategoriiSanatate
TaguriBucuresti, RMN
Ultima actualizareVineri 6 octombrie 2023
Vizualizari637

Voteaza & Distribuie

Descriere

Incepand cu anul 2014, Clinica BiomedScan - RMN Bucuresti a efectuat peste 100.000 de investigatii RMN pacientilor din intreaga tara.

Recenziile acestora sunt cea mai mare implinire a noastra!

4,9 ***** 685 de recenzii Google

Preturi pentru RMN in Bucuresti


 • RMN CEREBRAL 590 lei
 • ANGIO RMN CEREBRAL 790 lei
 • RMN CEREBRAL + PROTOCOL EPILEPSIE 790 lei
 • RMN ORBITE/SINUSURI/URECHE INTERNA/HIPOFIZA 590 lei
 • RMN ARTICULATII (GENUNCHI/GLEZNA/UMAR/COT/PICIOR) 590 lei
 • RMN ABDOMEN SUPERIOR 590 lei
 • RMN PELVIS 590 lei
 • RMN COLOANA VERTEBRALA (1 SEGMENT) 590 lei
 • SUBSTANTA CONTRAST 290 lei
 • RMN SAN (MAMAR) BILATERAL 990 lei.

*Substanta de contrast se achita separat
.
*Eliberarea rezultatelor: 2-10 zile lucratoare. (Detalii exacte in momentul programarii).
*PLATA IN RATE PRIN CARD AVANTAJ și STAR BT.


Cand este indicat RMN (rezonanta magnetica nucleara) ?


Examinarea RMN (rezonanta magnetica nucleara) este indicata în mai multe situații, atunci când există anumite semne sau simptome sugestive pentru diverse afecțiuni:

 • Dureri de cap frecvente, severe, care nu cedează la tratamentul medicamentos uzual - poate indica prezența unor tumori cerebrale, accidente vasculare cerebrale, hematoame, abcese sau alte leziuni intracraniene.
 • Tulburări de vedere, auz, echilibru, coordonare - pot semnala afecțiuni ale creierului sau nervilor cranieni.
 • Slăbiciune/amorțeală în membre,dureri de spate, modificări în reflexele osteo-tendinoase - sugerează hernii de disc, tumori spinale, compresii medulare.
 • Dureri abdominale recurente, însoțite de greață, vărsături, icter, febră - indică investigarea ficatului, pancreasului, splinei, rinichilor pentru depistarea unor eventuale tumori sau abcese.
 • Dureri articulare, blocaje, instabilitate, reducerea mobilității - impun examinarea genunchilor, șoldurilor, umerilor pentru anomalii ale ligamentelor, meniscului, cartilajelor.
 • Mase, noduli palpabili la nivelul sânilor sau axilelor - necesită investigarea glandelor mamare pentru excluderea unor tumori benigne sau maligne.

Imagstica prin rezonanta magnetica oferă imagini de înaltă rezoluție ale structurilor anatomice, ajutând la diagnosticul precoce și exact al diverselor afecțiuni.

Biomed Scan - servicii RMN in Bucuresti


Program:
Luni – Vineri: 08-00, Weekend: 09-20

Investigațiile RMN pot fi achitate în rate lunare, prin utilizarea cardurilor de credit precum Card Avantaj de la Credit Europe Bank sau Star Credit de la Banca Transilvania, ceea ce facilitează accesul pacienților la aceste servicii medicale.

Clinica dispune de o echipa medicala formată din peste 24 de specialiști în imagistică prin rezonanță magnetică - medici radiologi și asistenți operatori RMN - cu o vastă experiență dobândită în ani de practică în domeniul interpretării și realizării de investigații RMN.

Accesul la clinica de imagistica Biomed Scan – RMN București Bulevardul Nicolae Grigorescu 41, Bucuresti 030494este extrem de facil, fiind pozitionati in Policlinica Titan, langa statia de autobuz 101, 102 sau 311 si statia de metrou Titan in proximitate.

Adresa pentru BIOMED SCAN Cardiologie RMN Ecografie: Strada Răcari 6A, București 031827. Punct de reper: langa Kaufland Dristor.

Clinica RMN Bucuresti Biomed Scan este acreditata si certificata conform standardului ISO 9001:2008.

Te asteptam cu drag. Suna aici pentru o programare rapida!

Ce înseamnă RMN?


Rezonanța magnetică nucleară (RMN) este o metodă de investigare medicală, neinvazivă și fără radiații, care folosește un câmp magnetic puternic și unde radio pentru a genera imagini detaliate ale structurilor interne ale corpului uman. Această tehnică se bazează pe magnetizarea atomilor de hidrogen din țesuturile organismului și este utilizată în special pentru examinarea creierului, a coloanei vertebrale sau a articulațiilor.

Procedura RMN


Înainte de un RMN este necesară o pregătire adecvată a pacientului, care include oferirea informațiilor medicale relevante, evitarea obiectelor metalice, respectarea unor restricții alimentare și, uneori, administrarea unei substanțe de contrast.

Pe parcursul investigației, pacientul este poziționat pe o masă care intră în aparatul RMN. El trebuie să stea nemișcat, în timp ce operatorul realizează scanări din diferite unghiuri. Procedura este în general nedureroasă, dar poate provoca anxietate sau disconfort. In cazul administrării de substanță de contrast, pacientului i se vor solicita 2 analize din sânge, pentru verificarea funcției renale: creatinina strica și RFG.

Indicații RMN și precauții


RMN este recomandat pentru diagnosticarea afecțiunilor neurologice, monitorizarea evoluției unor boli, evaluarea detaliată a organelor interne sau investigarea durerilor persistente. Totuși, pacienții cu stimulatoare cardiace, dispozitive medicale implantate, piercienguri, proteze metalice dentare, tatuaje etc. sau cei care suferă de claustrofobie pot avea contraindicații absolute sau relative. De asemenea, trebuie evitat în primul trimestru de sarcină, din precauție.

Tipuri de investigații RMN


Printre investigațiile RMN uzuale se numără: RMN Cerebral, pentru diagnosticarea tumorilor cerebrale, RMN coloana vertebrală, pentru hernii de disc, RMN abdominal, pentru depistarea unor afectiuni hepatice sau renale, RMN Genunchi, pentru patologia meniscului / ligamentelor și RMN mamar, util în detectarea unor tumori sau chisturi mamare.

Interpretare RMN


Imaginile RMN sunt analizate de un medic radiolog în baza intensității semnalului, contrastului și caracteristicilor morfologice. Specialistul in radiologie si imagistica medicala redactează un raport amănunțit al imaginilor, comunicând apoi rezultatele pacientului. Acesta le va prezenta medicului curant, pentru stabilirea conduitei terapeutice optime. Dupa efectuarea examinării, pacientul va primi pe loc film și CD cu toate imaginile. Rezultatul scris va fi primit in minim 2 zile lucrătoare.

Examinare RMN in Bucuresti


Investigațiile RMN pot fi realizate în ambele clinici Biomed Scan din București, cu 4 sisteme RMN Siemens și General Electric, atât cu plata, cât și RMN cu bilet de trimitere prin Casa de Asigurări.

Biomed Scan oferă programe flexibile, prețuri accesibile și rate fără dobândă, reprezentând o alegere excelentă pentru orice pacient care are nevoie de o investigație RMN de calitate in București.