Invata programare de la A la Z, pentru o cariera solida in IT

Detalii

CategoriiEducatie, IT
Taguriit
Ultima actualizareLuni 13 martie 2023
Vizualizari94

Voteaza & Distribuie

Descriere

A invata programare pare o provocare care te atrage, insa lipsa cunostintelor din domeniu cu siguranta te face sa fii sceptic in legatura cu posibilitatea transformarii acestei dorinte in realitate. Asculta-ti instinctul, caci, acum, este posibil sa inveti sa scrii cod de la A la Z, fara sa ai nicio cunostinta in domeniu in prealabil.

Petru Trimbitas a fondat un mentorat de programare in cadrul caruia vei avea posibilitatea de a invata sa scrii cod curat si corect, indiferent de varsta sau experienta. Programul a fost fondat in 2017 si deja si-a dovedit eficienta. Acesta a fost gandit pe baza modelului observat de tanarul clujean in timpul colaborarii sale cu marile companii Google si Facebook, din Statele Unite ale Americii.

Mentoratul este un program dedicat celor care isi doresc a invata programare pentru a-si dezvolta o cariera in domeniu, dar si elevilor care isi propun sa invete sa scrie cod din pasiune sau pentru a obtine rezultate maxime la Olimpiada de Informatica sau concursurile nationale si internationale din domeniu. Totodata, in cadrul programului de mentorat, vor avea posibilitatea de a invata programare si adultii care isi doresc o reconversie profesionala.

Programul este unic pe piata de cursuri IT din Romania si propune o dezvoltare bilaterala, atat din punct de vedere profesional, cat si personal.

Dezvoltare profesionala

Procesul de invatare are loc prin intermediul platformei WellCode, care functioneaza ca o carte interactiva si sub atenta indrumare a mentorilor. Acestia iti vor fi alaturi la fiecare pas si te vor ghida catre gasirea solutiei ideale pentru problema ta. Fiecare problema rezolvata se va transpune intr-un pas inainte pe platforma.

Dupa parcurgerea intregii platforme, mentorii iti vor ramane alaturi si vor duce idealul de a invata programare la un alt nivel. Acestia te vor ajuta sa scrii propria aplicatie si sa realizezi portofoliul de proiecte. Apoi, iti vor fi alaturi si in etapa de interviuri, caci te vor ajuta sa-ti rafinezi abilitatile soft skills si tehnice, astfel incat sa treci cu brio de acest pas si , la final, sa poti striga cu bucurie: ”Am obtinut primul meu job ca programator!”.

Dezvoltare personala

Cu toate ca poate nu te-ai astepta, a invata programare este un proces complex, care poate fi afectat de starea afectiva si de modul de raportare la evenimentele din viata personala. Din acest motiv, Petru Trimbitas a ales integrarea unui modul de dezvoltare personala in mentorat. Acest modul este coordonat de coachi cu experienta vasta in domeniu, care te vor ajuta sa iti dezvolti abilitati de gestionare a emotiilor si gandurilor negative.

In plus, te vor ajuta sa inveti sa iti descoperi strategii de automotivare si resurse pentru a depasi eventualele esecuri, astfel incat sa ramai concentrat asupra obiectivului tau principal: obtinerea primului job ca programator! De asemenea, coachii te vor ajuta sa constientizezi modul in care stilul de viata iti influenteaza rezultatele si te vor ajuta sa iti stabilesti o igiena a somnului sanatoasa si un regim alimentar echilibrat.

Asadar, nu-ti refuza succesul! Programeaza chiar acum o sedinta de consultanta cu mentorii si convinge-te de faptul ca ai putea fi chiar tu urmatorul programator de succes. Diferenta dintre vis si realitate este reprezentata de curaj! Este vorba despre curajul de a oferi credit viselor tale si de a actiona pentru indeplinirea lor. Primul pas pentru a deveni programator e doar la un click distanta de tine. Apasa butonul!