Intretine functionarea optima a semineului tau cu accesorii seminee!

Intretine functionarea optima a semineului tau cu accesorii seminee!

Detalii

CategoriiCasa/gradina
TaguriSeminee
Ultima actualizareMiercuri 12 septembrie 2018
Vizualizari1527

Voteaza & Distribuie

Descriere

Fie ca sunteti in cautare de elemente colective, filtre de particule, legaturi focar-cos de fum, grile de aerisire sau recuperatoare, piata de profil pune dispozitie o gama variata de produse din care puteti alege pentru a spori siguranta si confortul caminului dumneavoastra. Gama de accesorii seminee disponibila in Romania vine in completarea sistemelor de incalzire de tip semineu, pentru o experienta desavarsita a confortului modern.

Asigura-te de performanta semineului tau

Fiind realizate cu migala si indemanare, accesoriile pentru semineu sunt alegerea ideala pentru a transforma o camera intr-un spatiu cald, prietenos si bine intretinut. Un magazin specializat va poate ajuta sa gasiti solutia perfecta conform gustului, scopurilor si bugetului dumneavoastra. Magazinele specializate ofera o buna informare asupra modului de functionare si operare pentru accesorii semineu.

Iata care sunt cele mai populare aceesorii seminee:

  • Legaturi focar-cos de fum - Atunci cand montam un semineu trebuie sa luam in considerare montarea unei legaturi focar-cos de fum deoarece astfel vom izola si permite trecerea fumului si funinginii in cos facilitand curatarea datorita materialului usor de intretinut;
  • Recuperatoare - Daca doriti sa economisiti bani prin oprirea pierderilor de caldura, un recuperator semineu este solutia ideala. Acesta acumuleaza caldura degajata de semineu prin partea superioara si o repartizeaza in interior. Folosirea unui astfel de accesoriu necesita montarea unui cos de fum;
  • Filtre particule cosuri de fum - O alegere ecologica, precum si inovatoare este filtrul de particule. Acesta capteaza particulele si impuritatile, obtinandu-se astfel un amestec de gaze arse mult mai pur;
  • Silicat de calciu - Cu ajutorul acestuia puteti asigura stabilitatea semineului si amplifica siguranta acestuia. Ventilatia hotei asigura si circulatia aerului cald, nefiind necesara utilizarea tratamentelor suplimentare impotriva particulelor de praf;
  • Grile seminee - Acestea sunt elemente indispensabile oricarui semineu. Ele evacueaza aerul cald din hota semineului si aerisesc sistemul de incalzire, alaturi de alte sisteme accesorii. Grilele sunt elementele perfecte pentru implementarea lor in sistemele de ventilatie sau climatizare. In cazul utilizarilor intense, grilele de seminee previn supraincalzirea semineelor prin circularea aerului cald.

Semineele sunt cunoscute si apreciate pentru capacitatea lor de a imbunatati calitatea vietii in spatiile in care sunt instalate. Impreuna cu accesoriile potrivte, acest lucru poate fi intr-adevar realizat pe deplin. Accesoriile pentru seminee permit utilizatorilor sa beneficieze de un sistem de incalzire desavarsit, fapt ce se reflecta in confortul sporit si atmosfera primitoare din caminele in care sunt instalate.

Unde se gasesc cele mai bune accesorii seminee?

Echipa Seminee-expert ofera solutii adaptate solicitarilor dvs., in functie de specificatiile de proiect. Seminee-expert detine o experienta vasta in domeniul sistemelor de incalzire. Specialistii companiei ofera consultanta la alegerea celor mai bune sisteme de incalzire si a accesoriilor pentru acesta. In domeniul sistemelor de incalzire, este indispensabil ca fiecare client sa isi puna increderea in recomandarile echipei de specialisti pentru solutii de incalzire sigure și de calitate.

Seminee-expert.ro comercializeaza o gama larga de seminee profesionale, de cele mai ridicate standarde, sisteme de incalzire care se ridica la nivelul celor mai inalte cerinte europene si testate in conformitate cu normele de calitate din Germania, Austria si Elvetia. Cei de la Seminee-expert.ro sunt disponibili la numarul de telefon +40 21 659 65 19, sau puteti sa le faceti o vizita in showroom cu sisteme funcționale pe strada Toamnei, Nr 27, Sector 2, Bucuresti.