Inchirieri masini in Romania

Inchirieri masini in Romania

Detalii

CategoriiSport
TaguriAuto, Romania
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari1177

Voteaza & Distribuie

Descriere

In ultimii ani in Romania acest serviciu este foarte cautat atat de romanii care lucreaza in strainatate sau traiesc in diaspora, de cetatenii straini care vin sa viziteze Romania, dar si de oamenii de afaceri care calatoresc prin tara.
SFATURI UTILE PENTRU ROMANII CARE LUCREAZA SAU TRAIESC IN DIASPORA
Atunci cand veniti in vacanta sau calatoriti in orice alt scop in Romania e bine sa va rezervati o masina din timp, dar intotdeauna trebuie sa aveti mare grija la ce companie sau (persoane) apelati pentru ca exista sansa sa fi-ti inselat sau dezamagit in anumite sensuri dupa incheierea contractului. In momentul in care va hotarati sa inchiriati o masina, trebuie sa alegeti cu grija solutia cea mai buna si cand spun asta ma refer la faptul ca trebuie sa verifici cu mare atentie firma si sa cereti cat mai multe detalii despre autoturismul pe care il inchiriati, deoarece puteti avea surprize neplacute cu diferite persoane sau firme care va ofera servicii pe internet.
CUM POTI VERIFICA?
Simplu. Intrati pe GOOGLE si incepeti sa cautati o firma de inchirieri. E bine sa tastati pe GOOGLE urmatoarele cuvinte cheie "INCHIRIERI MASINI" astfel motorul de cautare GOOGLE va afisa firme sau platforme de booking care au o vechime si o experienta de ani de zile in domeniu. Orice alte cuvinte cheie pe care le veti tasta in motorul de cautare GOOGLE va poate oferii un risc deoarece anumite firme sau persoane fizice care inchirieaza masini apeleaza la diferite strategii de programare online astfel incat in disperare de cauza ofertele si serviciile lor sa apara in primele pagini.
In momenul in care tastati cuvitele cheie "inchirieri masini" in GOOGLE vor fi afisate companii care au vechime in domeniu si ofera seriozitate in domeniu.
ATENTIE!!! Nu recomand niciodata sa va uitati sau sa accesati ofertele afisate la linkurile sponsorizate din GOOGLE. Aici exista de alftel un risc foarte mare in anumite perioade ale anului mai ales in perioada verii, cand unele societati de nisa sau persoane fizice incearca sa ofere servicii afisand diverse mesaje, preturi mici sau alte oferte atractive in diverse moduri. Intotdeuana e bine sa accesati site-urile din prima pagina care ocupa locurile 3, 4, 5, 6, 7 deoarece aceste site-uri apartin unor firme care au o vechime si o experienta vasta in domeniul inchirierilor de masini. Daca alegeti sa faceti o negociere sau a face o solicitare de oferta prin intermediul casutei de mail e bine sa cereti contractul de inchiriere oricarei firme pe care o alegeti, fotografii ale masinii pe care doriti sa o rezervati, iar discutiile purtate pe mail e bine sa le salvati pentru a evita orice alte neintelegeri care apar pana la expirarea contractului.
O firma serioasa de inchirieri masini este normal sa aibe un sediu, un punct de lucru,un birou, nu acceptati niciodata amabilitatea: acestora de a va aduce masina intru-un anumit loc al orasului. Nu semnati contract de inchiriere pe capota masinii in locuri slab luminate deoarece exista riscul sa trecteti cu vedera anumite defecte fizice sau tehnice ale autoturismului pe care doriti sa-l inchiriati. In momentul in care doriti sa va aduca masina la aeroport agentul RENT A CAR trebuie sa aibe un ecuson sau o legitimatie care sa aibe stampila firmei de la care inchiriati masini, astfel exista riscul sa inchiriati o masina de la o persoana fizica care inchirieaza o masina dupa anumite principii si aplica termeni si conditii in defavoarea dvs.
Evitati sa inchiriati masini de la persoane care au atitudine necorespunzatoare care va prezinta la momentul inchirierii alte conditii decat cele stabilite in prealabil.
Profesez aceasta meserie de peste 16 ani si cunosc destul de bine aproape toate strategiile si ofertele de buna sau proasta calitate. Va recomand cateva firme la care puteti apela cu incredere la orice ora din zi si din noapte: www.rentacar1.ro www.inchirieri-masini.com
Pentru mai multe amanunte va stam la dispozitie NON STOP 0721401401.
2. Turistii straini care apeleaza la serviciile de inchirieri masini in Romania reprezinta o prada usoara pentru aceste firme de inchirieri masini care incearca sa se dezvolte, apeland la strategi neortodoxe.
3. Oamenii de afaceri care calatoresc in orasele tarii apelaza frecvent la acest serviciu si inchiriaza masini in anumite perioade ale anului.In aceasta situatie pentru a incheia un contract e bine sa vizionati biroul firmei,parcul auto pe care acestia il detin, sa cereti cat mai multe detalii despre masini astfel eliminati riscul de a va face responsabil de eventualele daune aparute pe parcursul contractului
Promit sa revin cu articole in ajutorul dvs va multumesc pentru atentia acordat si va doresc drum bun!