Incalzire in pardoseala si devigare rampe de acces

Detalii

CategoriiStiinta
TaguriConstructii
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari3255

Voteaza & Distribuie

Descriere

Sistem de incalzire prin pardoseala Vs sistem clasic de incalzire cu radiatoare/calorifere.
Prin asigurarea temperaturii uniforme pe toata suprafata pardoselii se obtine un grad de confort net superior fata de sistemul clasic de incalzire cu radiatoare si totodata o economie in functionare de pana la 20% prin controlul temperaturii de la nivelul pardoselii si a celei de ambient cu ajutorul termostatelor inteligente Microline. Prin sistemul de incalzire prin pardoseala se obtin 24-25 grade la baza podelei, 22 grade la nivelul corpului si 20 grade la nivelul tavanului ; rezulta de aici un consum de anergie mai redus comparativ cu sistemele clasice de incalzire cu radiatoare (vezi schitele de mai sus).

Avantaje sistem de incalzire in pardoseala :
- podeaua se pastreaza mereu la o temperatura confortabila ; distributie ideala a temperaturii, fiabilitate 100% - sistemul nu necesita intretinere sau consumabile.
- termostatele Microline asigura functionarea instalatiei complet automat cu posibilitatea programarii complexe pe durata intregii saptamani.
- temperatura nu creste excesiv la tavan, se reduce consumul inutil de energie.
- rezistentele incalzitoare sunt incastrate in pardoseala, astfel se castiga spatiul ocupat de clasicele radiatoare, temperatura se poate regla in fiecare incapere prin intermediul termostatului aferent incaperii, disparitia condensului de pe pereti.
- garantie de 10 ani la rezistentele incalzitoare

Sistemul de incalzire electrica in pardoseala asigura o incalzire eficienta a camerei, fie acasa in baie sau in camera de zi, fie la locul de munca, in ateliere, sali de sport. Sistemul de incalzire prin pardoseli radiante este utilizat atat pentru cladiri noi cat si pentru cele in renovare, el putand fi montat chiar peste vechea podea.

Pardoseala din bucatarie, camera de zi, baie va fi mereu calda pe toata suparafata, oferindu-ti confortul maxim printr-o distributie optima a temperaturii pe verticala, si posibilitatea de reglare, control si programare exacta a climatului interior.

Conservarea Energiei. Incalzirea electrica prin pardoseala produce o optima distribuire a caldurii in camere. Asta inseamna ca, caldura poate fi mai mica decat de obicei cu 2-3 grade mentinandu-se totodata un grad ridicat de confort. Incalzirea electrica prin pardoseala EBECO poate asigura o conservare a energiei de 15% la pardoselile bine izolate.
Sisteme durabile. Sistemele EBECO de incalzire electrica prin pardoseala sunt izolate cu un strat de teflon ce ofera o mare toleranta incalzirii. Deasemeni, cablurile sunt mult mai durabile decat orice alte cabluri produse si aflate pe piata.

Garantie. EBECO ofera o garantie de 10 ani pentru toate sistemele de incalzire prin pardoseala, atat pentru cablurile incalzitoare cat si pentru termostate.

Incalzirea in pardoseala este solutia potrivita pentru protectie la inghet, topirea ghetii si a zapezii.

  • Sisteme pentru acoperisuri
  • Sisteme pentru acoperisuri - sunt dedicate jgheaburilor si burlanelor: se asigura protejarea sistemelor de colectare a apei, fatada cladirilor de la deteriorare, cat si siguranta pietonilor, ideale pentru prevenirea formarii turturilor si a ghetii. Gama larga de produse EBECO asigura posibilitatea montarii sistemului pe orice cladire, cu orice tip de acoperis, in orice tip de jgheaburi sau burlane.
  • Sisteme pentru sol - se preteaza la orice tip de suprafete exterioare, accese pietonale si auto, rampe de garaj, parcari, trotuare, trepte, alei, terase. Asigura un consum minim de energie intrucat termostatul inteligent care le comanda nu va porni procesul de topire al ghetii si zapezii decat dupa primirea si interpretarea semnalelor corespunzatoare de la senzorii de temperatura si umiditate. Sistemul se dezactiveza automat dupa ce suprafata este libera de gheata si zapada.

Folosirea sistemului de cabluri incalzitoare EBECO pentru topirea ghetii si zapezii este o solutie permanenta si complet automatizata la problemele cauzate de sezonul rece. Zonele protejate sunt permanent sigure pentru circulatie, oferind protectie optima pietonilor si autovehicolelor. In acelasi timp, sistemele EBECO sunt ecologice si economice, prevenind pagubele produse de sare, nisip, pluguri sau alte unelte pentru deszapezire.

Sistemul de insotire a conductelor se poate folosi la interiorul sau exteriorul conductelor, la trasee de conducte ale retelelor interioare si exterioare precum si la tevi pozate aerian sau ingropate.

Avantajele sistemelor de insotiri de conducte sunt:
-conducte protejate la inghet;
- mentinerea debitului constant in conducte;
- adancimi de ingropare reduse, pentru conductele ingropate;
- lipsa reparatiilor specifice dupa o iarna grea;
- neutralizarea produselor aditive in fluide pt. prevenirea inghet.;
- furnizarea eficienta a apei calde.