Inaugurarea noului Cartier Rezidential Royal Oradea

Detalii

CategoriiStiinta
TaguriConstructii
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari3099

Voteaza & Distribuie

Descriere

Case familiale duplex, alternativa modului de viata la bloc.

Visul oricaruia dintre noi este sa aibe un camin propriu. Cu totii ne-am saturat de conditiile pe care le ofera apartamentele de la bloc. Royalastra intelege acest lucru si va ofera solutiile optime pentru realizarea visurilor dumneavoaastra, oferindu-va o investitie sigura pe termen lung.

Cand ne gandim la un camin propriu primul lucru care ne vine in minte este o casa cu cel putin un nivel avand suprafete incredibile, de pana la 300 de metri patrati. Ganditi-va, totusi, ca suprafetele obisnuite ale apartamentelor in care locuim nu depasesc 60 de metri patrati, ceea ce inseamna ca nu avem nevoie de case imense, a caror intretinere ne costa proportional.

Daca v-ati gandit sa achizitionati o casa cu o spurafata totala de pana in 200 de metri patrati, cu un singur nivel, deja lucrurile s-ar simplifica mult iar apeland la Royalastra

veti face alegerea perfecta spre implinirea visului oferindu-va case familiale duplex confort 1 in zona destinata noilor cartiere din periferia Oradiei ideale pentru tinerii casatoriti si nu numai.

Firma Royalastra va da posibilitatea de a gasi un camin linistit oferindu-va sansa achizitionarii unei case de vis in noul cartier Royal, la un pret avantajos oferind si posibilitatea cumpararii intregului duplex .