În ce situații ar trebui să angajăm o gardă de corp?

Detalii

CategoriiInternational
TaguriGarda de corp
Ultima actualizareLuni 11 iunie 2018
Vizualizari1173

Voteaza & Distribuie

Descriere

Cu toate că vedetele, oamenii politici sau oamenii de afaceri au angajate permanent gărzi de corp, chiar și oamenii obișnuiți pot apela la serviciile unor astfel de profesioniști în anumite situații. De cele mai multe ori evităm să angajăm un bodyguard deoarece ne e teamă de prețul ridicat sau îl considerăm inutil.

În ciuda aparențelor, prețul unui bodyguard pe oră nu depășește nota de plată la un restaurant decent și vă poate garanta siguranța dumneavoastră, a familiei sau a invitaților în cazul unui eveniment. Cele mai des întâlnite situații când ar trebui să angajăm o gardă de corp care să se ocupe de securitate sunt:
  1. Nunta, botezul sau un eveniment special din familie – acolo unde se organizează un eveniment cu mulți invitați, inevitabil situația va degenera și un conflict se va isca fără voia noastră. Un bodyguard bine pregătit va ști să analizeze perimetrul, să identifice din timp persoanele susceptibile la crearea situațiilor neplăcute (de exemplu, cei care au consumat mai mult alcool decât ar fi trebuit) și va escorta la exterior pe oricine prezintă un pericol pentru eveniment.
  2. În locul șoferului personal – o gardă de corp poate prelua cu succes responsabilitățile unui șofer și, în plus, va avea grijă de siguranța dumneavoastră și a familiei în timp ce vă transportă dintr-un loc în altul.
  3. Siguranța adolescenților care ies des în club – dacă vă iubiți copilul și nu doriți să îi îngrădiți liberatea, dar vreți totuși să dormiți liniștiți noaptea știindu-l în siguranță îi puteți angaja o gardă de corp care va avea grijă ca cel mic să se distreze alături de prietenii săi fără probleme.
  4. Consultant în securitatea casei – atunci când vă construiți sau achiziționați o casă nouă, cel mai bine este să apelați la serviciile unui expert în securitate. Acesta vă va identifica punctele slabe din punct de vedere al siguranței și vă va îndruma în sensul achiziționării unor echipamente competente care vă vor proteja casa și familia de eventualii hoți.
Prețul unei gărzi de corp în România este mult mai mic decât cel din alte state ale lumii, ajungând chiar și la 10 euro/oră în unele cazuri. Atunci când simțiți nevoia unor servicii de siguranță personală nu ar trebui să ezitați să apelați la profesioniști, chiar dacă este vorba doar de un eveniment sau de sfaturi în ceea ce privește siguranța proprietății dumneavoastră. Unii dintre cei mai experimentați bodyguarzi cu care te vei simți în siguranță în orice moment al zilei. Mai bine preveniți o situație neplăcută decât să reparați daunele ulterioare!