Eficienta economica si confort sporit cu sisteme de incalzire in pardoseala electrica de la IOSOLI IMPEX

Detalii

CategoriiCasa/gradina
Taguriinstalatii termice
Ultima actualizareVineri 24 martie 2017
Vizualizari1728

Voteaza & Distribuie

Descriere

Eficienta sistemelor de incalzire este un subiect din ce in ce mai discutat printre cei care se pregatesc sa-si construiasca o noua locuinta sau chiar sa o reamenajeze pe cea in care locuiesc. Dat fiind ca centralele termice pe gaz nu mai prezinta acelasi interes, IOSOLI IMPEX va ofera sisteme de incalzire in pardoseala electrica mult mai eficiente si convenabile din numeroase puncte de vedere. Aceste tip de sistem este unul flexibil, estetic si poate fi adaptat in functie de natura pardoselii (parchet, marmura, gresie, dusumea, mocheta etc).

Cine poate apela la noile sisteme de incalzire?

Persoanele interesate de aceasta metoda relativ noua de incalzire trebuie sa inteleaga ca nu orice imobil se preteaza instalarii de cabluri sau covorase incalzitoare. Prin urmare, este esential ca proprietarii de locuinte sa inteleaga mai intai cum functioneaza acestea si care avantajele, cat si dezavantajele unei astfel de investitii.

Specialistii IOSOLI IMPEX va pot oferi toate informatiile necesare despre sistemul de incalzire in pardoseala electrica, atat in ceea ce priveste partea tehnica, cat si partea financiara. In cazul in care investitia este amortizata de catre costurile de incalzire, inseamna ca lucrarile pot incepe. Prin urmare, incalzirea prin cabluri electrice este destinata atat proprietarilor de locuinte, cat si hotelurilor, sediilor de firme, bisericilor si altor spatii publice sau private.

Ce alte aplicatii ale incalzirii prin cabluri electrice mai exista?

Cablurile electrice folosite pentru incalzirea locuintelor pot fi utilizate de asemenea si pentru alte aplicatii rezidentiale si industriale, asa cum sunt:

  • Degivrarea acoperisurilor, rampelor, parcarilor exterioare, cailor de acces pietonal, scarilor etc.;
  • Protectia burlanelor si jgheaburilor impotriva depunerilor de gheata si zapada;
  • Incalzirea halelor industriale, depozitelor sau fermelor de animale;
  • Protectia conductelor, bazinelor, piscinelor etc impotriva temperaturilor foarte scazute.

In ceea ce priveste solutiile de degivrare, IOSOLI IMPEX va poate sta la dispozitie de asemenea cu informatii si servicii de top.

Implicatii financiare - cat va costa o astfel de investitie?

Daca v-ati hotarat asupra instalarii acestui sistem de incalzire, trebuie sa fiti siguri ca dispuneti de bugetul necesar. Cum stiti care este suma aproximativa ce trebuie investita? Firma cu care colaborati va poate oferi o suma estimativa inca de la inceput, atat in ceea ce priveste costurile de achizitie a materialelor si instalarea acestora, cat si costurile intretinerii si a consumului de energie. Fiecare sistem este personalizat, asa ca nu exista tarife standard dupa care sa va orientati.

Fara variatii de temperatura, fara curenti de aer rece - IOSOLI IMPEX

Asadar, daca va doriti un sistem de incalzire care sa distribuie caldura uniform, sa nu ridice praful si sa nu consume mult, oferta de incalzire in pardoseala electrica IOSOLI IMPEX este exact ceea ce aveti nevoie. Aceasta companie detine atat experienta necesara, cat si materiale de ultima generatie pentru a pune bazele unor sisteme de incalzire moderne, eficiente si deosebit de economice.

Va invitam sa accesati website-ul www.degivrare-incalzire-electrica.ro sau apelati la numerele de telefon: 0722507799, 0737213312.