IgienaServ.ro - Profesionalism si performanta in serviciile de curatare hote

Detalii

CategoriiCasa/gradina
Tagurihote
Ultima actualizareMiercuri 12 aprilie 2017
Vizualizari1319

Voteaza & Distribuie

Descriere

Performanta hotei tine de serviciul de curatare hote la care apelati. Va oferim toate informatiile necesare pentru a va convinge cat de important este sa folosim echipamente profesionale pentru acest serviciu de curatare hote prin intermediul specialistilor IgienaServ.ro.

Curatarea hotelor nu mai este demult ceva optional. Acest lucru ar trebui sa reprezinte un aspect foarte important pentru buna desfasurarea a activitatilor. Si pentru ca fiecare dintre noi este raspunzator pentru sanatatea personala si a celor din jur, e nevoie de acest procedeu de curatare. Curatarea nu trebuie neglijata, constituind un aspect foarte important pentru calitatea produselor alimentare pe care le preparam langa orice hota.

Igiena Serv efectueaza acest serviciu cu produse profesionale, eliminand orice urma de grasime, depunere sau praf de pe principalele componente ale hotei. Solutia speciala folosita la indepartarea tuturor rezidurilor este una non-toxica si fara miros, fiind ideala pentru o curatare eficienta si puternica. Substrantele active din detergentul folosit intra si in cele mai ascunse locuri si destupa fiecare orificiu pentru a readuce la viata filtrele hotei si pentru a-i prelungi durata de utilizare in depline conditii de siguranta. Chiar daca vorbim despre hota pe care o aveti acasa in bucatarie sau despre hotele folosite in cafenele, restaurante si baruri, in fiecare dintre cazuri trebuie sa aplicam acest serviciu de curatare hote.

Este foarte important sa eliminam orice urma de alergeni si bacterii pentru a nu pune in pericol sanatatea noastra

Va recomandam sa aplelati numai la profesionisti pentru acest serviciu, deoarece substrantele si produsele de curatare disponibile in comert nu fac fata pe deplin. Ramane o cantitate considerabila de praf lipit pe componentele ce par la prima vedere curate. Avantajele de curatare hote sunt multiple. De precizat, cel mai important aspect, reducerea riscului de incendiu, dar si eliminarea mirosurilor neplacute si intepatoare. Igiena Serv este o companie infiintata in 1999 si ofera cele mai adecvate solutii pentru curatare si dezinfectare. Sanatatea si siguranta dumneavoastra este cea mai importanta, iar Igiena Serv castiga luptele impotriva microbilor de fiecare data.

Serviciile de curatare ale Igiena Serv includ, pe langa curatare hote si deratizari, alpinism utilitar, colectare deseuri, desfundare conducte, dezinfectie si desinsectie. Indiferent de cat de complex este un serviciu cerut, echipa il executa la cel mai inalt nivel de calitate. Cu tehnica si aparatura performanta, nu e de mirare ca au un portofoliu foarte mare de clienti, unde includem agenti guvernamentali, centre comerciale, licee, teatre si banci. Echipa va sta la dispozitie zilnic, cu program non-stop, respectand standardele internationale privind calitatea serviciilor si produselor. Si pentru a va convinge si mai mult, aflati ca Igiena Serv a strans in cei aproape 20 de ani de existenta peste 20 de diplome si certificate de excelenta in domeniul din care face parte.

Casa si afacerea dumneavoastra sunt in siguranta, departe de microbi si praf, departe de riscuri de incendiu si alergii provocate de praf

Alegeti cu incredere Igiena Serv pentru siguranta dumneavoastra si a celor din jur. Apelati oricand la cei ce pun capat substantelor nocive pentru organism. Pentru mai multe detalii sunati la 0722672774 sau intrati direct pe website-ul: www.igienaserv.ro