Iepurasul Bocanila - Gradinita privata de care micutul tau are nevoie

Iepurasul Bocanila - Gradinita privata de care micutul tau are nevoie

Detalii

CategoriiEducatie
TaguriBucuresti, gradinita, gradinita particulara
Ultima actualizareMarti 19 aprilie 2022
Vizualizari119

Voteaza & Distribuie

Descriere

”Copiii merg acolo unde se intampla lucruri interesante, dar raman acolo unde este dragoste.” – Zig Ziglar. Tocmai de aceea, este esential ca cei mici sa mearga la o gradinita privata a carui obiectiv este reprezentat de grija pentru cei mici si buna starea acestora.

Gradinita privata Iepurasul Bocnila din Bucuresti ghideaza primi pasii de viata a prichindeilor, cu grija, mult tact si multa dragoste, toate acestea pentru a forma adevarati oameni, cu principii solide.

Iepurasul Bocanila – Una dintre cele mai apreciate gradinite private din Bucuresti

Gradinita particulara Iepurasul Bocanila are sediul in Bucureti, Sector 4, Strada Iarba Campului nr. 91. Prichindeii isi desfasoara activitatile intr-o cladire moderna, luminoasa, amenajata special pentru ca cei mici sa beneficieze de tot confortul si siguranta necesare. Spatiul este unul incapator, salile sunt dotate cu echipament modern, viu colorat, adaptat special pentru varsta si nevoile celor mici. Toate acestea formeaza un mediu cald si prietenos pentru copii. Activitatile desfasurate in cadrul Gradinitei Iepurasul Bocanila se desfasoara folosind tehnici moderne, blandete, iubire si respect reciproc!

Educatori dedicati – Pregatiti sa le ofere celor mici sprijinul necesarIarba Campului nr. 91

Primii 5 ani de viata sunt esentiali pentru dezvoltarea optima a copiilor. Gradinita Iepurasul Bocanila dispune de educatori dedicati cu multa dragoste pentru cei mici, oameni care stiu sa daruiasca bunatate, emotie si intelepciune. Gradinita privata Iepurasul Bocanila se aigura ca prichindeii au cele mai bune exemple in jurul lor si beneficiaza de toata grija si sprijinul educatorilor, astfel incat procesul de dezvoltare sa fie unul optim si rapid.

Meniu diversificat, preparat in bucataria proprie

Pentru ca cei mici sa se bucure de o alimentatie echilibrata si sanatoasa, meniurile sunt facute sub atenta indrumare a medicului pediatru, in bucatarie proprie, dotata la cele mai inalte standarde. Totodata, programul de masa este unul personalizat.

Alte facilitati de care beneficiaza copiii la Gradinita privata Iepurasul Bocanila
  • Cabinet stomatologic
  • Evaluare psihologica
  • Terapie educationala
  • Cabinet medical si control medical zilnic
  • Cursuri de inot
  • Teren de joaca, sala de sport
  • Petreceri pentru copii
  • Transport (la cerere).

Cei mici beneficiaza de libertatea necesara pentru a se dezvolta intr-un mod echilibrat, necesar dezvoltarii increderii de sine. Cadrele didactice reusesc sa le insufle copiilor dragostea de carte, iar cei mici vin in fiecare zi la gradinita cu zambetul pe buze, dornici sa invete lucruri noi.

Iepurasul Bocanila asteapta toti prichindeii cu bratele deschise, cu multe activitati distractive si educative, multa voie buna si multe zambete!